Bosch WAN24160BY

Fiecare persoana in parte are asteptari diferite si extrem de diversificate in ceea ce privesc masinile de spalat rufe. Mai mult decat sigur, acestea reprezinta unele dintre produsele electrocasnice ce sunt aproape nelipsite din fiecare locuinta. Fie ca familia respectiva are un nivel usor scazut, mediu sau ridicat de trai, o masina de spalat precum Bosch WAN24160BY (cel mai bun pret doar aici) este intr-adevar o investitie absolut necesara si extrem de practica.

Bosch WAN24160BY

Despre Bosch WAN24160BY

Dintre toate modelele de pe piata in momentul de fata, se pare ca masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY se bucura de  un succes urias. Utilizatorii se declara de-a dreptul multumiti nu doar de pretul la care poate fi achizitionat sau de design, ci si de functiile si specificatiile pe care le prezinta. Cu toate ca nu este cel mai recent model aparut pe piata, inca se afla in topul celor mai bine vandute masini de spalat rufe de pe piata.

Bosch WAN24160BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Acest model este recomandat in mod deosebit familiilor alcatuite din putini membri, mai exact 3. Atunci cand se urmareste calitatea rezultatului final, masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY reprezinta cu siguranta cea mai buna alegere.

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe Bosch WAN24160BY

Aceasta are dimensiuni medii, ceea ce inseamna ca modelul Bosch WAN24160BY poate fi montat atat in spatiile medii, cat si in cele mari. Produsul electrocasnic masoara in adancie 59 cm, in latime 60 cm, iar in inaltime 85 cm. Capacitatea de incarcare a acesteia este de 7 kg, iar viteza maxima de centrifugare e de 1200 de rotatii pe minut, ceea ce e excelent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe langa faptul ca reuseste cu un succes deplin sa inlature murdariile de pe orice tip de tesatura, fara sa o slabeasca, nici nu produce foarte mult zgomot. De exemplu, nivelul zgomotului de centrifugare e de 74 dB, iar nivelul zgomotului de spalare e de 54 dB.

La partea de siguranta s-a pus foarte mult accent in ceea ce priveste masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY, intocmai pentru ca prezinta 4 functii esentiale: waterproof sistem, sistem de detectare a spumei, sistemul de finalizare a programului si blocarea de siguranta.

Pe langa faptul ca hainele sunt curatate rapid si eficient, datorita functiei EcoPerfect, se si economiseste cu pana la 65% mai multa energie electrica.

Un alt aspect de care utilizatorii se declara extrem de incantati consta in faptul ca functia Reload de la Bosh ofer aposibilitatea de a adauga sau de a scoate diverse articole vestimentare din masina de spalat, oprindu-se pe moment din functionalitate, dupa care reluandu-si ciclul.

Mai mult decat atat, masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY prezinta si o serie de programe de spalare extrem de eficiente, printre care se numara cele pentru lenjerii, rufe delicate, lana, sintetice, bumbac, matase, program de spalare manuala, clatire, precum si clatire + centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Acestea fiind spuse, aceasta masina de spalat rufe a reusit sa atinga cele mai inalte si importante standarde si totodata i se permite a fi achizitionata la un pret extrem de accesibil. Asadar, este o alegere pe care o apreciaza chiar si cei mai pretentiosi, intocmai datorita functiilor si specificatiilor de care beneficiaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo