Bosch WAN20060BY

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Bosch WAN20060BY reprezinta genul de produs care se adreseaza celor care vor o masina de spalat moderna, dar cu un design clasic. Practic, prin realizarea acestei masini, Bosch a vrut sa demonstreze faptul ca se poate incadra in tiparele produselor comerciale, adica alergerilor populare. (Doar acum la reducere)

Bosch WAN20060BY

Despre Bosch WAN20060BY

Asa cum vom arata pe parcursul acestui articol, ce vrut Bosch sa creeze este un produs care sa corespunda nevoilor utilizatorului modern: o masina economica din trei puncte de vedere: apa, detergent si energie electrica, un produs menit sa curete chiar si petele mai greu de indepartat, o masina cu o capaciate generoasa pentru a putea fi folosita si de familii cu cel mult 4 membrii.

Bosch WAN20060BY
Bosch WAN20060BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN20060BY, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Si iata ce a iesit mai exact.

Despre Bosch WAN20060BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN20060BY – un model clasic, de la A la Z

Citeste si despre Beko WMY71483LB2

Masina de spalat rufe Bosch WAN20060BY are culoarea alb imaculat, asa cum sunt si rufele pe care le igienizeaza perfect. Consumul anual de energie al produsului este de 157 kWh, necesitand o putere de 0,19 kWh, atunci cand vorbim de un program standard.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul de apa, in schimb, urca pana la 9020 L, pe an, daca sunteti genul de persoana care obisnuieste sa spele cam de doua ori pe saptamana, cate o masina. Clasa de eficienta energetica, asa cum probabil v-ati dat seama deja este A+++.

In ceea ce priveste centrifugare, insa, masina a fost catalogata ca avand atribute din clasa C. Este firesc sa fie astfel, avand in vedere faptul ca ea are doar 1000 rpm. Sunt masini care depasesc lejer 1400 rpm, insa, pentru un utilizator obisnuit, 1000 de rotatii sunt suficiente.

Citeste si despre Whirlpool HDLX 70410

Procesul de spalare se realizeaza in conditii bune, fara a exista riscul aparitiei inundatiilor. Astfel, eficienta energetica de spalare a modelului Bosch WAN20060BY face ca masina sa faca parte din clasa A. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, avem doua situatii in cazul acestui produs: 74 dB atunci cand vorbim de centrifugare si 54 dB daca vorbim de nivelul standard, in timpul spalarii.

Desigur, exista si optiunea EcoSilence Drive, pentru cei care isi doresc sa se bucura de un spalat in rufe. In ceea ce priveste programele, vorbim de urmatoare: rufe delicate, program de spalare manuala (ideal pentru iubitorii de rochii delicate si elegante), program pentru matase (pentru cei care adora tesaturile delicate), program lana (pentru ca puloverele sa nu mai intre la apa), program mixt (pentru cei care nu au chef sa sorteze rufe), program rapid (pentru cei care nu au vreme de pierdut), program bumbac (pentru cei care spala haine de calitate, din bumbac), program sintetice (pentru haine si rufe care se dovedesc dificil de calcat si spalat).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Numarul total de programe este de 6. Programul rapid este disponibil in doua variante: 15 minute si 30 de minute. Acesta trebuie folosit doar cu rufele putin murdare, pentru a obtine eficienta maxima. Referitor la pret, nu putem sa va spunem decat ca acesta este bine stabilit, in raport cu toate dotarile de care produsul da dovada. Ba mai mult, daca va aflati in cautare de oferte, puteti dispune de acest lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply