BEKO WUE6512BXST

Dotata cu tehnologie de ultima generatie, masina de spalat rufe BEKO WUE6512BXST este parca special construita sa aiba grija de hainele tale. Datorita unor programe si functii speciale vei scapa de grija cutelor, decolorarii si a microbilor. La capitolul dimensiuni, acest model se incadreaza la clasa slim. Cu o adancime de doar 44 cm, latime de 60 cm, inaltime de 84 cm si o greutate de 55 kg, este aparatul electrocasnic perfect pentru orice locuinta.(vezi oferta de AZI)

BEKO WUE6512BXST

Despre BEKO WUE6512BXST

Conceputa dupa un design special, cuva, cu o incarcare maxima de 6 kg, asigura conditii optime de curatare ale hainelor datorita tehnologiei Aquawave, astfel ca, dupa fiecare spalare hainele tale vor arata ca noi. Daca masina de spalat BEKO WUE6512BXST nu ti-a trezit interesul pana acum, afla ca este mai mult decat o masina de spalat rufe standard.

BEKO WUE6512BXST
Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, 6 Kg, 1000RPM, 15 programe, SteamCure, Clasa A+++, Alb

Cei de la Beko au tinut cont ca ai nevoie de liniste chiar si cand masina de spalat BEKO WUE6512BXST este pornita. Cu un motor ultra-silentios la o turatie maxima de 1000 rot/min, acesta dezvolta un nivel de zgomot la spalare de doar 60 db si la centrifugare de 73 db, iar impreuna cu sistemul de control al balansului, aproape ca nu iti vei da seama cand s-a terminat programul de spalare.

Despre BEKO WUE6512BXST

BEKO WUE6512BXST- din grija pentru haine

Citeste si despre Electrolux EWG147540W

De pe ecranul electronic LCD aflat in partea superioara, poti selecta functii precum amanare pornire pana la 24 h, selectare temperatura, numar de rotatii, spalare rapida si credem noi, una dintre cele mai importante functii si anume blocare acces copii. Sertarul cu trei compartimente, pentru pre-spalare, spalare si balsam aflat in stanga panoului de comanda este prevazut si cu un sistem special pentru detergent lichid, producatorul recomanda sa nu se depaseasca nivelul MAX de incarcare cu detergent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

BEKO WUE6512BXST vine cu 15 programe de spalare si aditionale, desenate in jurul butonului rotativ, printre care putem enumera programe pentru geci cu puf, bumbac, sintetice, jeans, lenjerie, haine foarte murdare, culori inchise. Insa nu programele de spalare fac diferenta intre o masina de spalat rufe standard si acest model. Panoul de control inglobeaza tehnologii, care sunt special concepute pentru grija fata de hainele tale.

BEKO WUE6512BXST vine cu tehnologia SteamCure care ajuta la indepartarea cutelor, prin utilizarea jetului de abur la sfarsitul programului de spalare. Prin Hygiene+ se elimina alergenii si bacteriile de pe hainele colorate sau din bumbac chiar si la 20 �C cu ajutorul jetului de abur la inceputul programului de spalare. Acest program foloseste cu pana la 70% mai putina energie decat programele de spalare standard.

Citeste si despre Beko DH8444RXM

Destinat sportivilor si nu doar celor de performanta, programul de spalare Outdoor/Sports, utilizeaza o temperatura de 40 �C pentru hainele din material sintetic sau bumbac, pentru curatarea lor prin selectarea automata a gradului de murdarie al acestora.

BEKO WUE6512BXST vine cu o tehnologie noua, Down Wear SteamCure, special conceputa pentru curatarea gecilor cu puf. Datorita acestei tehnologii, programul de spalare seteaza rotatii speciale ale cuvei, in asa fel incat apa sa ajunga in golurile de aer dintre pene, iar jetul de abur de la finalul programului de spalare ajuta la asezarea uniforma a continutului de pene. Clatirea suplimentara, un program nelipsit de pe majoritatea masinilor de spalat, dedicat hainutelor bebelusilor sau persoanelor cu piele sensibila, astfel este recomandata o clatire suplimentara pentru eliminarea urmelor de detergent sau balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prevazuta cu rezistenta nichelata, masina de spalat BEKO WUE6512BXST, ajuta impotriva coroziunii, cu pana la 40% mai putina depunere de calcar, eliminand consumul de energie si totodata cresterea duratei de viata a masinii de spalat de pana la 100 de ori. Datorita acestor tehnologii, acest model este unul economic din punct de vedere al consumului de energie, cu un consum annual de 152 kWh, fiind incadrata in clasa A+++ si in clasa C la centrifugare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo