Beko WTV9734XS0

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 17.07.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 este un produs destinat familiilor. Ea are dimensiuni potrivite si o capaciatate generoasa. Insa, locul sau nu este in baile sau incaperile modeste. Pana la urma, vorbim de dimensiuni de potrivite si de o masina care se adreseaza familiilor cu pana la 7 membrii. (vezi oferta de AZI)

Beko WTV9734XS0

Despre Beko WTV9734XS0

Un atu special al produsului este AquaFusion, un sistem marca Beko ideal pentru a economi detergent. Mai precis, este vorba de o economisire de pana la 5,5 kg in fiecare an, rufele ramanand la fel de curate si improspatate.

Beko WTV9734XS0
Beko WTV9734XS0

Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0, 9 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

Ba mai mult, in cazul produsului, vorbim de o tehnologie de tipul OptiSense care dermina nu doar un consum minim de enegie, ci si prelungeste durata de viata a produsului. Astfel, odata investit in masina de spalat Beko, nu aveti probleme in urmatorii 9 sau poate 10 ani. Important este sa ingrijiti considerabil produsul, acordand atentie calcarului. Foarte multe masini de spalat ajung sa sufere din cauza depunerilor de calcar, iar cuva lor sa se deterioreze considerabil.

Despre Beko WTV9734XS0

Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 – detalii importante despre produs

Citeste si despre Star-Light DRM-816B

Masina de spalat marca Beko are multe detalii de luat in considerare. Putem incepe cu clasa de eficienta enegetica, adica A+++. Aceasta reprezinta un detaliu deosebit de important pentru toti cei care vor sa plateasca mai putin, atat pentru energia pe care o consuma masina de spalat, cat si pentru apa la care aceasta face apel pentru a curata rufele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolode acest lucru, vorbim de 1400 de rotatii pe minute. Hainele sunt bine curatate, chiar si atunci cand vine vorba de pete dificile precum cele de cafea, sirop de fructe, parfum, dulceata etc. Si asta nu este tot. Modelul are si o capacitate buna, astfel incat sa faceti importante economisiri si la apa sau detergent.

Mai precis, adaugati in cuva masinii de spalat nu mai putin de 9 kg de rufe. Acestea sunt perfect igienizate, reusind sa capete o aroma absolut perfecta. Desigur, acest detaliu este influentat si de tipul de detergent si balsam folosite pentru a improspata hainele. Dar daca alegeti produse de calitate, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Masina de spalat prezentata include atributul Stainexpert, ceea ce inseamna ca ea ajuta utilizatorul sa uite de grija petelor dificile. Acest program este eficient si ajuta la eliminarea a peste 24 de tipuri de pete precum cele de cafea, sirop de fructe, pasta de dinti, deodorant si altele asemenea.

Totul se datoreaza unor pasi bine pusi la punct pe care masina ii parcurge prin intermediul acestui atribut. Respectiv, aceasta include inmuierea petelor dificile, spalarea si apoi clatirea. Desigur, nu trebuie uitata nici stoarcerea. Desi masina nu are inclus un uscator, ea se ocupa eficient de stoarcere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

ProSmart Inventer motor este un partener ideal pentru cei care vor sa faca din acest produs o investitie inteleapta si de durata. Astfel, motorul reduce nivelul de zgomot, dar si consumul de energie. Absenta vibratilor confera libertate utilizatorului de a spala la orice ora din zi si din noapte, fara a deranja pe nimeni. In plus, pretul acestui produs este bine stabilit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply