Beko WTE7502B0

Daca aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra nu foarte incapatoare de o masina de spalat rufe economica, eficienta si cu numeroase functii, puteti sa va ganditi serios la modelul Slefim Beko WTE7502B0 (vezi aici promotia de astazi). Spre deosebire de alte modele care costa aproximativ la fel, aceasta masina de spalat rufe este mult mai mica, avand dimensiunile 45x60x84 cm si are foarte multe functii.

Beko WTE7502B0

Despre Beko WTE7502B0

Masina de spalat Beko WTE7502B0 este conceputa pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, in calitate de utilizator, cu un numar de 15 programe, intre acestea unele fiind extrem de bine gandite si cu siguranta pe placul dumneavoastra inca de la inceput.

Beko WTE7502B0
Masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

De exemplu, puteti spala hainele bebelusului dumneavoastra folosind programul Baby Protect. Acest program asigura performante foarte bune atat la spalare, cat si la clatire. Puteti folosi si ca adult acest program, daca aveti pielea sensibila sau sunteti alergic.

Beko WTE7502B0

Un alt program foarte util, pe care il veti utiliza cu siguranta deseori este cel destinat hainelor inchise la culoare, fie din sintetic, fie din bumbac. Acest program are rolul de a preveni decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, chiar si daca le spalati de multe ori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sport este un program care este destinat celor care practica diverse sporturi. Foloseste o temperatura de spalare de 40 de grade C, putand spala atat materiale sintetice, cat si din bumbac.

Daily Express este un program inteligent care spala in 39 de minute si este destinat articolelor usor murdare sau care au fost purtate o singura data.

Cu ajutorul acestei masini de spalat Beko WTE7502B0 puteti sa spalati inclusiv haine din lana, fara a exista riscul ca acestea sa fie deteriorate; fibrele nu se vor deforma si nu vor intra la apa.

Spalare manuala 20 de grade, este un program cu ajutorul caruia spalati delicat materiale cum ar fi casmirul sau matasea. In cadrul acestui program este folosita o cantitate mai mica de apa.

Scapati de parul de animale folosind programul Pet hair removal

Daca aveti animale si automat par pe haine, puteti scapa de acest incovenient cu ajutorul programului Pet hair removal, care adauga etape in plus de prespalare si clatire la ciclul de programe normale.

Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 este una foarte eficienta si, in plus, un mare avantaj de care puteti sa profitati este clasa energetica A+++. Aveti astfel performanta si eficienta cu un consum mai redus de energie si implicit costuri mai mici la factura de energie electrica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De ce sa mai pierdeti timpul cautand diverse modele de masini de spalat, cand deja ati gasit masina de spalat rufe perfecta pentru locuinta dumneavoastra, Beko WTE7502B0. Daca aveti bebelus sau sunteti stapanul unui caine sau a unei pisici, aveti motive in plus pentru a alege acest model al firmei Beko. Veti constata ca veti economisi timp, bani si veti avea haine curate cu un efort minim. Daca ne gandim si la pretul la care este comercializat acest model, putem afirma fara gres, ca acest model merita banii si ca investitia in aceasta masina de spalat este evident una profitabila, pe care nu o veti regreta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply