Beko WTE12744XWD

Aveti nevoie de un produs pentru a spala rufele cat mai bine? Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD este un produs indicat pentru locuinta unde se spala destul de mult. (vezi oferta de AZI)

Beko WTE12744XWD

Despre Beko WTE12744XWD

Hubloul pe care il include aceasta masina de spalat rufe din gama Beko se remarca printr-un diametru de 34 cm. Mai mult decat atat, acest model se prezinta ca fiind unul cu o adancime de 62.5 cm. Latimea produsului este de 60 cm, iar inaltimea are 84 cm. Avand in vedere ca dispune de o greutate de 83 Kg, aceasta este ceva mai greu de mutat. Albul este cel ce se observa in cazul acestui model ceea ce il face usor de asortat in incaperea unde il veti aseza.

Beko WTE12744XWD
Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD, 12 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Acest model dim gama Beko este unul cat se poate de bun, avand un consum anaula de energie destul de bun, aceasta fiind de 225 kWh. Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD are un consum anual de apa de 13199 l.

Despre Beko WTE12744XWD

Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD – precizari importante despre partea tehnica

Citeste si despre Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Clasa energetica A+++ va avea grija ca aparatul dumneavoastra sa nu consume mult curent electric, iar rezultatele sa fie unele cat se poate de bune din acest punct de vedere. Eficienta energetica centrifugare este reprezentata de clasa B.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD se incarca prin partea din fata, iar marimea familiei pentru care se potriveste fiind de 6 -7 membrii, ceea ce inseamna ca veti putea spala cat mai multe rufe o singura data, fara sa fie nevoie de mai multe incarcari. Are o viteza puternica la centrifugare, aceasta fiind de 1400 rpm, acest lucru fiind potrivit pentru rufele care vor fi spalate, care sunt destul de multe, avand in vedere capacitatea de 12 kg.

Reprezentativ pentru acest model este si nivelul de zgomot pe care il produce, acesta fiind de 76 dB in momentele de la centrifugare. Despre partea de zgomot care este emisa la spalare trebuie spus ca este de 59 dB. Hubloul pe care il detine acest exemplar din gama Beko trebuie spus ca are o deschidere spre partea stanga. Mai mult decat atat, se observa si panoul de comanda care este unul destul de bun, aceasta fiind de tip mecanic si digital.

Citeste si despre Beko WRE6632ZSBS

Functiile cu care este echipat acest model din gama Beko sunt: Child Lock, Pet hair removal, Silent Mode, DrumClean+, AntiCrease®, Fast+. Nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea aparea anumite probleme intrucat acest model dispune de Blocare acces interfata si Blocare de siguranta. Tehnologiile acestui exemplar sunt: AddGarment, Autodosing, Motor ProSmart™ Inverter, OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Durable heater. Incluse sunt si cele 16 programe de spalare, care sunt ceea ce aveti nevoie pentru ca rufele sa fie mereu curate. Acestea sunt: Bumbac, Delicate, Clatire, Sintetice, Bumbac Eco, Auto Program, Stoarcere si evacuare, Hygiene+ Shirts, StainExpert™, Duvet/Down Wear, Dark care/Jeans, Outdoor/Sports, CoolClean, Woollens/HandWash, Daily Xpress / Xpress Super Short.

Programul rapid are o durata de 14 minute, acestea, fiind suficiente pentru ca rufele sa fie gata. Dispenserul pentru detergent este si el inclus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Beko WTE12744XWD este un produs la un pret potrivit. Isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply