Beko WRE6512BWW

Spalarea rufelor nu este un lucru usor. Este o activitate care implica intotdeauna consumul a cel putin 4 resurse: apa, energie electrica, detergent si balsam si timp. Insa, daca se opteaza pentru o masina de spalat asa cum este Slim Beko WRE6512BWW se pot obtine rezultate bune, numarul de resurse fiind considerabil redus. (Doar acum la reducere)

Beko WRE6512BWW

Despre Beko WRE6512BWW

Rotatiile produsului pe care tocmai l-am mentionat si pe care avem de gand sa vi-l prezentam sunt de 1000. Nu este o viteza de centrifugare prea mare, insa este suficienta pentru a spala bine. Secretul consta in alegerea programului potrivit. Desigur, si detergentul influenteaza in mare masura rezultatele obtinute.

Beko WRE6512BWW
Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Referitor la incarcarea maxima, aceasta este de 6. Displayul acesteia este de tipul LED, ceea ce permite un afisaj simplu si eficient, fara probleme.

Despre Beko WRE6512BWW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW – un model slim, dar cu performante XXL

Citeste si despre Star-Light DRM-816B

Modelul Beko este slim, insa asta nu este tot ceea ce face. Masina prezentata se afla in clasa A+++, ceea ce o face una dintre cele mai economice produse de acest gen. Asa ca iata un prim atu al acestei micute masini de spalat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Mergand mai departe, observam faptul ca ea are si o multime de atribute bune. De exemplu, afisajul. Este inteligent, simplu de descifrat si intuitiv. Pozitionat frontal pentru a putea fi usor de observat, acesta ofera toate indiciile de care utilizatorul are nevoie: tipul de program, cat mai dureaza pana cand hainele sa poata fi spalate, numarul de rotatii, etc. Si totul depinde de alegerea utilzatorului.

Mare atentie: expertii spun ca daca nu este ales programul potrivit, tesaturile se pot deteriora usor. Si este firesc sa fie astfel, avand in vedere faptul ca pentru bumbac, de exemplu, masina executa comenzi diferite, in comparatie cu materialele sintetice sau lana. Asa ca manualul de instructiuni, care precizeaza absolut toate detalii, trebuie citit cel putin o data, cu atentie.

Citeste si despre Beko WTV9734XS0

De exemplu, o functie interesanta a acestui produs este cea numita Fast +. Ea se activeaza foarte usor de pe panoul de control si are rolul de a reduce incarcarea la jumatate, comparativ cu celelalte programe. Si totul se realizeaza consumand mai putine resurse: apa, energie si detergent. Totodata, timpul este si el considerabil redus.

Down Wear este un alt program aparte. Acesta se ocupa de spalarea corespunzatoare a gecilor, a lenjeriilor de pat groase, a pilotelor si paturilor. Practic, este programul masinii de spalat Slim Beko WRE6512BWW care il ajuta pe utilizator sa se pregateasca temeinic de iarna. Si pentru ca lenjeria intima poate fi confectionata din materiale mai delicate precum cele asemanatoare cu matasea, se poate selecta programul „Lingerie”. Acesta se va ocupa de igienizarea articolelor mentionate, fara a le strica tesaturile mai fine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Optisense este un alt atribut marca Slim Beko WRE6512BWW. Acesta este cel care include senzori de temperatura, dar si si de umiditate si ii selecteaza pentru ca rufele sa fie aproape uscate. Desigur, nu va asteptati la acelasi rezultate ca si cum ati cumpara o masina care include si uscator, insa, rufele se apropie semnificativ.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply