Beko WMY71483LB2

Cine nu isi doreste ca masina sa de spalat rufe sa aiba o eficienta extraordinara si in acelasi timpo un consum mic? Ei bine, producatorii s-au gandit si la asta in momentul in care au scos pe piata masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 care se pare ca se afla in topul vanzarilor in momentul de fata. (ACUM la reducere)

Beko WMY71483LB2

Despre Beko WMY71483LB2

Masina de spalat rufe este un dispozitiv menit sa usureze munca fizica a oricarei persoane, insa cele mai nou aparute pe piata au si rolul de a consuma putin, de a aduce un plus de eleganta oricarui spatiu in care vor fi montate, insa si de a fi prietenoase cu mediul inconjurator. Toate aceste caracteristici si le insuseste de-a dreptul modelul Beko WMY71483LB2.

Beko WMY71483LB2
Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2, 7 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

Acest model se afla in multe din locuintele romanilor si nu numai. Acest lucru e datorat nu oar de accesibiliattea pretului la care poate fi achizitionata, ori de designul au atractiv, ci si de specificatiile si caracteristicile pe care le prezinta. fara nicio urma de indoiala, masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 isi merita locul in top, intocmai pentru ca are un raport calitate – pret absolut corect.

Despre Beko WMY71483LB2

Cum isi castiga masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 locul in top

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Spre deosebire de multe altele modele de pe piata, acesta ne impresioneaza placut prin numeroasele sale programe de spalare, solicitate de cei cu mari asteptari; printre cele 16, se numara: Baby Care, Daily Express, Expres super rapid, Delicate, Mixt, Lana, Bumbac, Sintetice, Stoarcere + Evacuare, Camasi, Prespalare, Spalare rapida, Extra-clatire, precum si multe altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Absolut impresionante sunt si modernele tehnologii de care beneficiaza acest model. Pe langa cele de siguranta (Programare intarziata, Selector centrifugare, Tim ramas si Functie balans), masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 prezint si cele 4 tehnologii de baza: Woolmark Silver, AquaFusion, Motor Inverter ProSmart si Tambur model AquaWave.

Mai exact, tehnologia moderna AquaFusion, are rolul de a valorifica la maxim consumul de apa, de detergnt, insa si de energie in timpul spalarii. Astfel, anual se economisesc aproximativ 5.5 kg de detergent si totodata rufele vor fi absolut imaculate. Asadar, ce ti-ai putea dori mai mult de la o masina de spalat rufe?

Citeste si despre Indesit IWSD61251CECO

Pe cat este de practica, de eficienta si de economa, pe atat este si de silentioasa. Aceasta prezinta un nivel de zgomot de centrifugare de 73 dB si un nivel de zgomot de spalare de 51 dB. Astfel, linistea, starea de bine si de relaxare nu vor fi intrerupte.

Acest model insa este recomandat pentru familiile mai putin numeroase, mai precis pentru cele alcatuit din 2-3 membri, intocmai pentru ca are o capacitate de incarcare de 7 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 este, fara nicio urma de indoiala, o investitie de incredere si pentru o perioada indelungata de timp. Asta nu o recomanda doar calitatea meterialelor din care e confectionata, ori de consumul mic, ci si de designul pe care il prezinta, alaturi de modernele functii si tehnologii de care beneficiaza. Asadar, o investitie de acest fel va aduce doar beneficii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply