Beko WMY71443LB2

#

O masina de spalat rufe este o achizitie esentiala, asa ca daca aparatul vechi se strica nu prea ai cum sa sti fara una in casa. Apoi, daca vrei sa il schimbi fara ca el sa fie in mod necesar sticat, piata iti ofera o gama foarte variata de posibilitati, aproape nelimitate, dar, de multe ori si destul de asemanatoare. Si aici mai apar insa si masini de spalat de calitate premium sau aproape premium, nu foarte multe la noi in Romania. Beko WMY71443LB2 este un astfel de model. Chiar daca la inceput s-ar putea sa nu ti se para prea deosebita, aceasta este o masina de spalat ceva mai buna decat cele cu care ne-am obisnuit, aparate care sunt si ele, la randul lor destul de bune.(Doar acum la reducere)

Beko WMY71443LB2

Despre Beko WMY71443LB2

Putine masine de spalat rufe reusesc sa se diferentieze suficient de mult de restul modelelor pentru a putea spune despre ele ca sunt cu adevarat speciale din punct de vedere vizual. Nici cu Beko WMY71443LB2 nu este cazul de asa ceva, dar nici nu trebuie sa credeti ca masina este una rea. Arata cam la fel cum o fac toate, avand un afisaj digital simplu, panou de control intuitiv si rotita mecanica pentru programe. Incarcarea e frontala, iar usa cuvei vine totusi cu un design mai diferit (reprezentand cam singurul element de atractie din acest punct de vedere).

Beko WMY71443LB2
Masina de spalat rufe Beko WMY71443LB2, 7 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

In ceea ce priveste capacitatea, Beko WMY71443LB2 e o masina decenta, potrivita pentru o familie cu trei persoane. In ea incap 7 kg de rufe, totul depinzand, bineinteles, si de natura hainelor pe care le speli (daca vrei sa speli lana sau matase nu poti sa o faci in aceleasi cantitati; la fel, nici daca vrei sa activezi un program scurt, de reimprospatare). Acestea fiind spuse, nici dimensiunile nu sunt enorme. Vorbim despre o masina full size, dar cum este una cu volum de 7 kg, incape in orice locuinta care are spatiu, chiar si intr-o garsoniera, daca nu este echipata chiar atat de intens.

Despre Beko WMY71443LB2

Motor de tip inverter si un consum de energie foarte scazut

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Asa cum am amintit si mai sus, Beko WMY71443LB2 este o masina de spalat care se apropie foarte mult de nivelul de calitate premium. Si acest lucru nu se intampla pentru ca ar avea cine stie ce programe de spalat unice, ci pentru ca are un motor modern care aduce un consum redus de energie, dar si un nivel de zgomot mai mult decat acceptabil, chiar si pentru pretentiosi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Motorul Inverter nu este intalnit chiar atat de des pe piata, asa ca efectele aduse de ele nu apar la prea multe masini de spalat. Beko WMY71443LB2 face parte din clasa energetica A+++, cea mai buna, ajungand la un consum anual de 170 kw. Depinde si de modul in care o utilizezi, bineinteles, dar in general lucrurile stau mai mult decat bine. Cat despre sunet, masina e silentioasa si cand spala, dar si cand stoarce (in limitele posibilului).

Bineinteles, o masina economa nu ar insemna mare lucru care nu ar avea si multe programe. Beko WMY71443LB2 nu are programe iesite din comun, dar pentru nevoile normale, se descurca excelent. Are setari pentru lana, matase, articole sport, incarcaturi mixte sau colorate.

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Daca vrei, poti spala si reimporspata hainele cu programul de doar 17 minute, dar trebuie sa folosesti o incarcatura mult mai mica. De asemenea, ai setari pentru timp, temperatura apei si centrifugare, ideale atunci cand speli haine mai sensibile. Si nu in ultimul rand, apare si functia de programare intarziata, una destul de comuna in ziua de astazi.

Beko WMY71443LB2 este o excelenta masina de spalat si daca vrei sa treci la un nivel de calitate superior, atunci merita sa investesti intr-un astfel de model. Si nici macar nu este scumpa, pretul fiind unul mai mult decat acceptabil. Apoi, dupa ce o cumperi, consumul va fi unul scazut, ceea ce inseamna economie suplimentara. Ca volum aparatul este ok, desi nu e chiar cel mai mare de pe piata. Dar pentru o familie normala, masina va fi mai mult decat suficienta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In final, programele se ridica si ele la inaltimea asteptata, spalarea fiind una completa pentru materiale variate si situatii dintre cele mai diferite. Exista si puncte negative? Da, cateva, modelul nefiind perfect. Dar partile bune sunt atat de multe, incat le pun in umbra pe cele rele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo