Beko WKY71033PTLYB3

Toti cei aflati in cautarea unei masini de rufe care sa nu ocupe foarte mult spatiu in locuinta lor, trebuie sa apeleze la un model precum Beko WKY71033PTLYB3. Aceasta masina de spalat rufe se remarca prin functiile bune, prin numarul generos de programe pe care il detine, dar si prin designul modest aflat in contrast cu atributiile. Desigunul este pun in evidenta de un ecran de tipul LCD, care permite folosirea usoara a masinii. (vezi oferta de AZI)

Beko WKY71033PTLYB3

Despre Beko WKY71033PTLYB3

Capacitatea aceste masini de spalat este un lucru demn de mentionat: ea este de 7 kg, cee ce inseamna ca produsul permite spalarea simultana a unei cantitati insemnate de rufe. Acest lucru este valabil si in cazul lenjeriilor de pat sau prosoapelor ceva mai voluminoase.

Beko WKY71033PTLYB3
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb

Dincolo de acest lucru, masina vine cu 1000 de rpm. Nu este prea mult, insa este suficient pentru o persoana care cauta o masina de spalat economica, asa cum se dovedeste modelul prezentat.

Despre Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 – de ce este o recomandare buna?

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

In primul rand, in cazul acestui model, nu aveam cum sa nu mentionam sistemul Aqua Fusion. Acesta este cel care duce la spalarea rufelor, determinad in acelasi timp un consum foarte redus in ceea ce priveste cele trei elemente implicate in procesul de spalare: apa, energie si detergent. Conform studiilor intocmite de cei care au analizat atent aceasta masina, ea duce, mai exact la economisirea a 5,5 kg de detergent, anual. Cu toatea astea rufele sunt perfect curatate si igienizate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un consum mai redus de energie este exact ce are nevoie un utilizator modern, impovarat de greutatea facturilor lunare. Astfel, producatorii au situat masina de spalat in clasa A+++. Dincolo de acest lucru, acest model Slim Beko WKY71033PTLYB3 a fost creat sa fie rezistent.

Mai precis, este vorba de o rezistenta nichelata, care duce la combaterea coroziunii. Astfel, vorbim de 40% mai putin calcar in cazul acestei masini de spalat. Acesta nu se mai depune pe rezistenta, iar consumul de energie scade. Practic, masina de spalat nu mai este nevoita sa traga din greu, iar durata sa de viata este considerabil prelungita de 100 de ori. Impresionant, nu?

Citeste si despre Gorenje W8503

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 vine si cu o serie de programe bune. Printre acestea se numara Dark Care si Baby Protect. Dark care este cel care are grija de lucrurile de culoare inchisa, asa cum sunt pantalonii, unele geci, camasile, astfel incat sa fie prevenit fenomenul de decolorare. Stiti foarte bine cat de urat arata hainele care ajung sa se decoloreze. Iar cnd vine vorba de material, acestea pot fi confectionate din material sintetic sau bumbac.

Programul Baby Protect este cel care actioneaza delicat asupra tesaturilor, astfel incat acestea la randul lor sa fie la fel de delicate cu pielea bebelusilor sau a persoanelor sensibile. Cu toate astea, hainele sunt perfect igienizate si gata de a fi purtate, dupa ce se usuca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind zise, modelul de masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 este unul bun, nu doar din punct de vedere al dotarilor, dar si al pretului pe care i l-au oferit producatorii. Asa ca investitia este una care merita efortul financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply