Beko WKY71033LSYB2

Iti dorești sa schimbi masina de spălat rufe, pentru ca cea veche deja nu mai are aceasi eficienta la spalare? Vrei sa o inlocuiesti cu o masina care sa reziste mult timp, si sa iti ofere mereu haine perfect curate? Bugetul pe care il ai nu eate foarte mare? Nici nu e nevoie! Masina de spălat rufe Beko WKY71033LSYB2 (doar AICI la promotie), are un pret avantajos dar si calitati speciale de spalare, astfel ca te v-ei bucura mult timp de rufe perfect curate dar si de posibilitatea de a face economii. In scurt timp -ei realiza ca masina de spalat rufe de la Beko este cea mai potrivita alegere pe care o puteai face pentru rufele tale.

Beko WKY71033LSYB2

Despre Beko WKY71033LSYB2

Masina de spălat rufe Beko WKY71033LSYB2, te v-a surprinde si prin designul elegant si modern, care o face sa para ca o masina mult mai scumpa. Culoarea argintie iti ofera avantajul ca amprentele nu se v-or observa pe suprafata masinii, fiind de astfel si foarte usor de curatat. Dimensiunea masinii este de ( I x L x A ) 84 x 60 x 45 cm. In partea frontala se afla hubloul care are un diametru mare ce permite acces mult mai usor in interiorul tamburului.

Beko WKY71033LSYB2
Masina de spalat rufe Beko WKY71033LSYB2, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Argintiu

Pe panoul de control se afla butonul rotativ ce iti ofera posibilitatea de a alege programul potrivit rufelor tale intr-un mod foarte simplu, ecranul cu afisaj iti indica timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare, precum si functiile selectate in prealabil pentru spalare, de asemenea pe ecranul cu afisaj poti gasii si alte optiuni utile pentru spalare. Sertarul de detergent este incapator, ai posibilitatea de a folosi atat detergent lichid cat si solid, dar si balsam.

Beko WKY71033LSYB2

Haine imaculate, timp îndelungat cu Beko WKY71033LSYB2

Clasa energetică A+++ garantează un consum foarte scăzut de energie al într-un an vei consuma doar 173 kW/h. Functia AquaFusion te ajută să economisești detergent apă și energie, valorificând la maxim consumul acestora din timpul spalarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Capacitatea de încărcare de 7 kg iti permite să speli mai multe haine odata așa că în scurt timp v-ei observa că ai redus considerabil cantitatea de detergent iar factura la apă și energie va fi cu mult mai mică. Te bucuri de haine aproape uscate după fiecare ciclu de spălare datorită celor 1000 rpm care se efectuează in timpul centrifugării.

Nivelul de zgomot din timpul centrifugării fiind de 75 dB, iar in timpul spălării este de 64 dB. Ai posibilitatea de a alege unul din cele 15 programe de spalare în funcție de nevoile tale dar și în funcție de tipul de material al rufelor Acum ai posibilitatea de a spăla rufe închise  la culoare, materiale precum: bumbac, lână sintetice dar și hainele copiilor mici pot fi spălate datorită programului special babycare ce are  rol de a proteja țesăturile hainelor bebelușilor făcând o să fie curate dar și să rămână la fel de delicate la atingere.

Beko WKY71033LSYB2 cea mai potrivita alegere pentru hainele tale

Până și părul de animale va fi îndepărtat de pe hainele tale datorită funcției Pet Hair Removal care are rol de a indeparta parul animalului tau de pe rufele tale, aceasta functie adauga un program in plus de clatire si prespalare suplimentare ciclului de spalare.

Pretul masinii de spălat rufe Beko WKY71033LSYB2 este de aproximativ 1200 lei, acesta fiind un pret rezonabil avand in vedere calitatea pe care o prezinta acest produs, dar si modul in care aceasta masina se comportă cu rufele tale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spălat rufe Beko WKY71033LSYB2 este o masina care merita sa fie cumparata, functiile sale sunt deosebite, astfel ca te poti bucura foarte mult timp de haine curate si ingrijite in fiecare zi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply