Beko WKB61032Y

Orice persoana care se afla in cautarea unei masini de spalat rufe cauta ca aceasta sa indeplineasca anumite conditii esentiale, printre care se numara accesibilitatea pretului, calitatea, durata de viata, consumul, precum si specificatiile. De altfel, se pare ca masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y (vezi pretul din oferta) se afla in topul preferintelor utilizatorilor de pretutindeni.

Beko WKB61032Y

Despre Beko WKB61032Y

Intreaga gama de masini de spalat Beko impresioneaza placut prin accesibilitatea preturilor, alaturi de calitatea produselor electrocasnice. De altfel, modelul WKB61032Y nu e lasat deloc mai prejos, intocmai pentru ca indeplineste cu succes functiile oricarei masini de spalat rufe moderne.

Beko WKB61032Y
Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb

Aceasta masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y impresioneaza placut in primul si in primul rand prin designul clasic si deosebit de atractiv pe care il prezinta. Aceasta impresioneaza placut prin albul imaculat, prin panoul de comanda de tip digital, precum si prin conturul extrem de bine realizat si de elegant. In plus, dimensiunile sale fiind medii, nu ocupa foarte mult spatiu si totodata este extrem de practic si de usor de intretinut. Mai exact, adancimea acesteia e de 41.5 cm, latimea de 60 cm, iar inaltimea de 84 cm.

Beko WKB61032Y

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y

In general, masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y este frecvent achitionata de familiile ce nu contin foarte multi membri, intocmai pentru a face fata cu brio capacitatii de spalare. Cel mai frecvent, aceasta e recomandata pentru 2 membri, intocmai pentru ca intreaga capacitate d eincarcare e de 6 kg. Asadar, pentru o familie mica, masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y este suficienta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta impresioneaza placut si prin modernele functii de care beneficiaza, printre cele mai importante amintindu-se Programare intarziata, Timer, Anti sifonare, Selector centrifugare, Indicator timp program, Control trepte temperatura, insa si o serie de functii de siguranta, precum Sistem de etanseizare, Blocare instantanee usa, Semnalizare finalizare program, Blocare acces interfata, Autodiagnosticare si Sistem detectare spuma. Astfel, aceatsa masina de spalat rufe reuseste cu un succes deplin sa satisfaca nevoile oricarei familii, indiferent cat de pretentioase ar fi acestea.

In plus, si cele doua tehnologii inovative, OptiSense si AquaFusion reprezinta, cel mai probabil, un alt motiv pentru care aceasta masina de spalat rufe este atat de populara si de bine cotata pe piata in momentul de fata.

De asemenea, chiar si numeroasele si practicele programe de spalare pe care le detine ajuta orice utilizator sa aiba rufe mai curate intr-un timp mai scurt: rufe delicate, program spalare manuala, bumbac, rufe negre, expres super rapid, pet hair removal, calasi, clatire, sintetice, sport, lana, precum si multe altele.

Pe langa faptul ca masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y inlatura rapid si eficient murdariile de pe toate tipurile de materiale textile, este si extrem de economica, intocmai pentru ca prezinta un consum anual de energie de doar 173 kW/h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Asadar, nu ramane nicio urma de indoiala ca acest produs electrocasnic isi merita cu adevarat locul in topul celor mai calitative masini de spalat rufe de pe piata ce asigura totodata si o durata de viata de 100 de ori mai mare.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply