BEKO HTV8733XC0M

O masina de spalat rufe moderna poate avea grija de rufele dumneavoastra mai mult decat va imaginati. Pentru a va convinge, noi va propunem un model performant, acesta fiind: Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M.(vezi oferta de AZI)

BEKO HTV8733XC0M

Despre BEKO HTV8733XC0M

Este un exemplar cu adancimea de 54 cm. Latimea pe care o intalnim la acest model este de 60 cm. Inaltimea are 84 cm, iar greutatea este de 69 kg. Acesta se deshide spre partea stanga, iar culoarea exterioului este gri, o culoare destul de usor de asortat incaperii. Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M are un consum anual de energie de 1088 kWh. Clasa energetica este A, iar capacitatea uscatorului ajunge la 5 Kg. Astfel, veti putea usca destul de multe rufe cu ajutorul uscatorului pe care il are aceasta masina de spalat rufe incorporat.

BEKO HTV8733XC0M
Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M, 8/5 kg, 1400rpm, A, gri

Viteza maxima centrifugare este de 1400 rpm, aceasta fiind una cat se poate de buna pentru ca rufele sa fie curatate cat mai bine. In momentul centrifugarii, aceasta va emite un zgomot de 74 dB. Procrului se spalare va emite un nivel de zgomot de 57 Db. Panoul de comanda pe care il detine este unul de tip digital.

Despre BEKO HTV8733XC0M

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M – partea interna

Citeste si despre Simbio SBWM60

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M este un produs ce are drept caracteristica capacitatea sa de 8 kg, fiind generos din punct de vedere al spatiului interior. Astfel, mai putem spune faptul ca se va incarca frontal. Pentru a va face o idee, trebuie spus ca acest exemplar se potriveste pentru o familie care este formata din 4 membrii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M are urmatoarele functii: Clatire suplimentara, Prespalare, Sistem control exces apa, Afisare timp spalare ramas, dar si functia de Spalare rapida. Demne de luat in considerare sunt si functiile: Uscare, Time Delay, Sistem automat de reglare al consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Urmarire programe speciale.

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M are 3 functii de siguranta cu care este prevazuat, acestea fiind: Protectie supraincalzire, Fuzzy Logic, Waterproof system. Acestea vor avea grija sa nu se intample probleme.

Citeste si despre Hansa AWB510D

Masina de spalat rufe cu uscator BEKO HTV8733XC0M este un model ce va da dovada de perfomante, avand in vedere tehnologiile sale: Motor PROSMART™ INVERTER, Silent Tech ™, OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Durable heater, Woolmark, Apparel, Care Silver®. Tehnologii de ultima generatie care vor garanta rezultate cat se poate de bune rufelor dumneavoastra.

Nu pot fi lasate deoparte cele 16 programe la spalare pe care le are aceasta: Lenjerii, Rufe delicate, Program spalare manual,a Matase, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Clatire, Stoarcere + Evacuare Sintetice. Acestui exemplar ii revine si functia de Spalare manuala, Daily Xpress, Woollens, Bumbac Eco, Delicates, Wash & Wear R, Xpress Super Short 14′, Cotton Dry, BabyProtect+R Wash & Dry, Wash&Dry 5kg, Sintetic, Dry Shirts. Programul rapid va avea o durata de 14 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Desigur ca toate caracteristicile pe care le are acest model va vor convine sa il luati in calcul pentru o eventuala achizitie. Pretul de achizitie pe care il are acest model este unul destul de bun, avand in vedere tehnologiile pe care le detine acesta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply