Beko DU9133GA0

Daca v-ati hotarat sa achitizionati un uscator de rufe, trebuie sa stiti ca este o alegere buna. Acesta este un aparat electrocasnic de mare ajutor in multe situatii, ce include tehnologii de protectie a rufelor, astfel incat acestea sa fie pastrate cat mai mult timp si cat mai bine. Un model ce include astfel de tehnologii utile este Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 (vezi AICI cea mai buna oferta).

Beko DU9133GA0

Despre Beko DU9133GA0

Partea exterioara a acestui model este de culoare alba. Are o adancimea ceva mai mare fata de alte modele, fiind de 60,9 cm. Trebuie avuta in vedere si latimea sa, aceasta fiind de 59.5 cm. Despre inaltime trebuie spus ca este de 84.6 cm. Un alt aspect important este greutatea acestui uscator de rufe, aceasta fiind de 41 kg.

Beko DU9133GA0
Uscator de rufe Beko DU9133GA0, Condensare, 9 kg, 16 programe, OptiSense, Clasa B, Alb

Capacitatea de incarcare de 9 kg de care dispune acest uscator de rufe, il face potrivit unei familiilor formate din 3-4 membrii, unde cantitatea de rufe ce trebuie uscata este ceva mai mare.

Beko DU9133GA0

Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 – informatii tehnice

Un al avantaj al acestui uscator de rufe Beko este numarul mare de programe pe care il are, acesta fiind de 16. Referitor la panoul de comanda al acestui produs, trebuie spus ca este digital. Rufele se vor incarca destul de usor, avand o incarcare de tip frontal. Are si o incastrare tot standard.

Vezi AICI ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Hubloul sau se deschide spre partea dreapta. Despre Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 mai trebuie spus ca face parte parte din clasa de eficienta energetica B. De asemenea, clasa de eficienta energetica la uscare pe care o include este tot B. Prin urmare, alimentarea acestuia este de tip electric.

Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 are un nivel al zgomotului pe care il produce de 66 dB. Acest model are cateva functii utile in dotare, acestea fiind: status program, programarea intarziata, dar si semnalizarea acustica pentru terminarea programului. Functia de afisare a timpului ramas va va anunta cat mai dureaza pana la finalizarea programului. De asemenea, include si functia de blocare acces interfata. Un alt beneficiu pe care il prezinta acest uscator de rufe este functia Auto anti-sifonare.

Beko DU9133GA0 – un uscator de rufe modern

Special pentru bebelusul dumneavoastra este programul Baby Protect. Senzorii de temperatura si de umiditate vor crea un climat favorabil pentru uscarea hainutelor celui mic. Programul de uscare Camasi 30′, va avea grija de camasile dumneavostra, acestea fiind uscate la temperaturi ceva mai scazute, fapt ce va contribui la o pastrarea indelungata a acestora.

Si pentru Jeans exista un program special, acestia fiind realizati din tesaturi mai groase, necesitand o uscare mai buna. Alte programe ale acestui uscator de rufe, mai sunt: Improspatare, Rapid 10′, Sintetice, Bumbac. Detine si programele: Usor de calcat, Sport, Delicate, Zilnic, dar si Xpress.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Tehnologia Optisense va permite sa alegeti nivelul potrivit de uscare al rufelor, intrucat functioneaza pe baza unor senzori de temperatura si umiditate. Acest uscator de rufe va avea si o durata de viata prelungita, fapt datorat senzorului de detectare a scaderilor de tensiune.

Aquawave va contribui la o uscare cat mai buna, acest lucru datorandu-se conturului pe care il are tamburul, dar si formei paletelor. De altfel, tehnologia Auto Off va asigura inchiderea automata a programului de uscare, daca nu a fost efectuata nicio setare in 10 minute.

Pretul de achitizitie al acestui uscator de rufe este accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply