Beko DU7133GA0

Achizitionarea unui uscator de rufe prezinta numeroase avantaje. Acesta va avea grija de fiecare tip de material sa fie uscat cum trebuie, iar timpul de uscare sa fie unul redus. Prin urmare, noi va recomandam un model bun, acesta fiind uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 (vezi pretul la reducere).

Beko DU7133GA0

Despre Beko DU7133GA0

Acest uscator de rufe este de culoare alba. Prezinta o adancime de 54 de cm. De asemenea, latimea sa este de 60.9 cm, fiind destul de buna. Inaltimea sa masoara 84.6 cm. Despre greutatea acestui uscator de rufe trebuie spus ca este de 38.5 kg.

Beko DU7133GA0
Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa B, Alb

O prima caracteristica importanta referitoare la acest uscator de rufe este capacitatea de incarcare, aceasta fiind de 7 kg, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru o familie. De asemenea, acestui model detine 16 programe, ceea ce inseamna ca este un uscator util.

Beko DU7133GA0

Caracteristici tehnice reprezentative pentru uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0

Tipul acestui uscator este cu condensare, ceea ce inseamna ca tesaturile hainelor vor fi mai bine protejate. Incarcarea sa este frontala, iar incastrarea standard. In plus, panoul sau de comanda este digital. Clasa de eficienta energetica a acestuia este B. Eficienta energetica la uscare include tot clasa B. Acest uscator de rufe se alimenteaza pe baza de curent electric. De asemenea, are un nivel de zgomot de 65 dB.

Vezi AICI ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Mai trebuie luat in considerare si functia sa speciala de programare temporizata. Include si siguranta pentru copii. Utila va fi semnalizarea acustica pentru terminarea programului, datorita careia veti sti exact cand sa luati rufele din uscator.

Programele de uscare pe care le are Uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 sunt pentru materiale, precum: bumbacul, tricouri, sintetice, dar si uscare delicata. In plus, programul de uscare Sport este util pentru uscare articolelor vestimentare de tip Sport. De asemenea, acest program usuca rufele respective, care au fost spalate la o temperatura de 40°C. Pentru Jeans exista un program special, intrucat astfel de tesaturi sunt mai groase si vor avea nevoie de o uscare mai speciala.

Beko DU7133GA0 – merita sa il aveti in locuinta dumneavoastra

Despre tehnologia OptiSense® trebuie mentionat faptul ca va optimiza uscare datorita senzorilor de temperatura pe care ii are. De asemenea, si umiditatea va contribui la un nivel potrivit de uscare a hainelor. Acest senzor se va opri atunci cand se va atinge nivelul de uscare a hainelor. Acest model prezinta tehnologia Aquawave, datorita careia, cuva va avea un design special.

Prin urmare, conditiile de uscare vor fi unele optime, astfel incat tesatura sa nu fie afectata. Cuva are un contur ce se deosebeste de alte modele, iar forma paletelor acesteia va conferi o miscare fluida in momentul uscarii rufelor. Astfel ca, hainele vor arata ca noi dupa uscare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Functia Refresh este si ea importanta, intrucat aceasta va elimina mirosurile neplacute din haine. In doar 10 minute, acestea vor fi ventilate si improspatate. De asemenea, Baby Protect® reprezinta programul special pentru uscarea rufelor bebelusului. Acest program va avea grija ca acestea sa fie uscate cat mai bine, pielea bebelusului fiind sensibila. Climatul potrivit din interiorul cuvei se va crea datorita senzorilor de temperatura si umiditate. Despre pretul uscatorului de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 trebuie spus ca este unul avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply