Beko DS8333PX

Modalitatile prin care puteti sa va faceti viata mai usoara sunt multiple iar electrocasnicele sunt cele care cel mai important rol in aceasta activitate indiferent de ce categorie este vorba. Pentru latura ingrijirii personale sau a tesaturilor si rufelor pe care le utilizati putem vorbi despre ceea ce inseamna utilizarea unei masini de spalat sau poate aducerea in slujba voastra si a unui model Beko DS8333PX.(vezi oferta de AZI)

Beko DS8333PX

Despre Beko DS8333PX

Uscarea rufelor cu ajutorul Beko DS8333PX poate sa va aduca in primul rand beneficiul legat de cat timp veti putea castiga apeland la utilizarea sa in detrimentul variantelor traditionale de uscare. Cei care nu dispun de posibilitatea de uscare a acestora in aer liber pot vedea prin intermediul Beko DS8333PX si un mode de a elimina orice inseamna condens.

Beko DS8333PX
Uscator de rufe Beko DS8333PX, Pompa de caldura, 8 Kg, Clasa A+, Alb

Nu trebuie sa priviti la un astfel de uscator de rufe doar prin perspectiva utilizarii casnice intrucat poate sa deserveasca cu brio si o pensiune de exemplu, un model sau poate un local unde trebuie spalate multe tesaturi.

Despre Beko DS8333PX

Siguranta si rapiditate cu Beko DS8333PX

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Am stabilit ca veti putea castiga timp prin alegerea acestui model Beko DS8333PX insa veti putea primi si o parte de siguranta sporita iar asta pentru ca nu sunt riscuri legate de ceea ce inseamna deterioarea tesaturilor in timpul uscarii prin alte metode. S-ar putea totusi ca cei care nu au o locuinta foarte spatioasa sa nu opteze pentru acest model insa isi pot face o parere si din perspectiva instalarii si pozitionarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Caracteristicile constructive sunt cele care va pot ajuta sa vedeti daca are loc sau nu in locuinta voastra pentru instalare iar valoarea exacta este de 84.6 cm pentru inaltime, 59.7 cm pentru latime si de 58.9 cm pentru adancime insa la acesta se mai pune si deschiderea hubloului spre dreapta.

Pozitionarea si utilizarea mai poate conta si din perspectiva asigurarii unui anumit nivel de liniste si veti avea ca si valoare exacta pentru asta nivelul de zgomot de 66 dB. In urma pozitionarii si in schimbul nivelului de zgomot pe care acest uscator de rufe cu pompa de caldura il produce veti avea posibilitatea de a usca pana la 8kg de rufe.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Cu siguranta nu trebuie lasate la urma caracteristicile functionale ale Beko DS8333PX si care pot incepe de la partea de programe disponibile, putand opta pentru unul dintre cele 16 pe care le ofera. Detalierea programelor poate fi prin intermediul unor programe precum Sports, Mix, Daily, Refresh, Gata de impaturit, Calcare usoara sau Extra uscare.

Pentru cazurile in care aveti nevoie de ceva mai special cum ar fi uscare hainelor bebelusilor veti avea si un program Baby Protect iar pentru articole din lana un program special pentru ele. Nu trebuie uitam de partea de control usor al functionarii si de prezenta unor functii speciale precum Child Lock, Afisare timp ramas, lumina interioara sau ajustarea nivelului de uscare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand toate aceste elemente mentionarea unora precum tehnologia Eco gentle, Optisense, a posibilitatii de programare intarziata sau a pozitionarii in clasa de eficienta energetica A+ nu face decat sa va aduca si mai multe avantaje din partea Beko DS8333PX.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply