Beko DH9444RXWST

Motivele pentru a cumpara un usctaor de rufe sunt multiple. Pe de-o parte, sunt persoane care isi doresc sa nu mai astepte pana cand hainele lor sa fie gata de purtare. Pe de alta parte, sunt cei care nu au spatiu suficient de depoziatre al rufelor, pe balcon sau terasa. Si chiar daca locuiesti la casa, nu are niciun rost sa-ti incarci gradina cu astfel de articole vestimentare. Gradina este locul ideal pentru relaxare si a petrece timpd e calitate. Drept urmare, investirea intr-un uscator de rufe nu este un moft ci un lucru imperios. Iar o recomandare deopotriva economica si inteligenta este un modelul precum Beko DH9444RXWST. (vezi disponibilitatea)

Beko DH9444RXWST

Despre Beko DH9444RXWST

Beko DH9444RXWST este genul de produs care seamana cu o masina de spalat rufe obisnuita, insa el face mult mai mult decat atat. Uscatorul marca Beko se poate lauda cu o pompa de caldura de tipul EcoGentle, aceasta fiind, asa cum indica si denumirea sa: gentila. Tesaturile sunt astfel protejate, iar hainele asezate in uscator ajung sa nu se scamoseze si sa nu capete aspect neplacut.

Beko DH9444RXWST
Uscator de rufe Beko DH9444RXWST, Pompa de caldura EcoGentle™, 9 kg, SteamTherapy, 16 programe, Clasa A++, Alb

Modelul Beko DH9444RXWST este unul imbracat in alb, culoarea sa fiind una placuta si atractiva. Dincolo de asta, nuata a fost aleasa pentru ca Beko sa se asorteze usor cu restul dispozitivelor precum masina de spalat.

Despre Beko DH9444RXWST

Uscator de rufe Beko DH9444RXWST – gata cu hainele umede

Citeste si despre Samsung WW10M86INOA/LE

Din punct de vedere al capacitatii, putem spune ca acest uscator Beko DH9444RXWST da dovada de rezultate bune. Vorbim in cazul sau de nu mai putin de 9 kg de rufe care pot fi aproape instant uscate. Tocmai de aceea, foarte multi parinti aleg sa investeasca intr-un model precum Beko. Ei stiu ca urmeaza sa spele foarte des hainele copiilor si aleg sa le si usuce la timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Dinolo de asta, in cazul modelului Beko DH9444RXWST vorbim si despre un numar de 16 programe. Acestea corespud tuturor tipurilor de tesaturi, inclusiv celor ceva mai delicate. Printre acestea amintim si atributul SteamTherapy.

Steam Therapy s-ar traduce in romana precum terapia cu aburi. Aceasta aduce improspatare hainelor, astfel incat stilul de viata activ al omului modern sa poata fi lejer pastrat. Totodata, in cazul uscatorului Beko DH9444RXWST, Steam Therapy ajuta la eliminarea cutelor, dar si mirosurilor neplacute. Si totul se datoreaza unei foarte bune terapii pe baza de abur.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Cuva Aquawave reprezinta un mare plus pentru acest uscator. Aceasta creeaza conditii bune pentru ca uscarea sa nu afecteze in vreun fel tesaturile. Conturul sau determina o miscare calculata si uoara a rufelor asezate in interior. Mai mult, Beko este capabil de a-si da seama cat de umede sunt rufele, pentru a le usca bine, fara a le afecta tesaturile.

In cazul in care nu am explicat suficient, tehnologia EcoGentle de care vorbeam anterior este ideala pentru a conserva aerul cald, astfel incat uscarea rufelor sa de realizeze in conditii optime. Acest lucru aduce un plus modelului Beko DH9444RXWST, comparativ cu altele care au acelasi pret.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si apropo de acest lucru, in cazul acestui model nu putem spune ca el costa mult. Beko DH9444RXWST percepe un pret rezonabil pentru toate avantajele pe care le ofera utilizatorilor sai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply