Arctic EF6100A+

Achizitionarea unei masini de spalat nu este deloc un lucru usor de facut, ca urmare a faptului ca exista atat de multe modele din care poti sa alegi. In cazul in care te limiteaza bugetul la un produs care sa coste aproximativ 1.000 de lei, atunci, masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ (oferta de AZI) este ideala, pentru ca nu este doar ieftina, ci si calitativa.

Arctic EF6100A+ vedere fata

Despre Slim Arctic EF6100A+

Cumparand modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ vei lua o decizie foarte buna pentru casa, mai ales ca produsul are un design placut, modern, care iti permite sa il introduci usor in orice locuinta. Panoul sau de control este optimizat pentru a te ajuta sa folosesti masina cat mai usor, fara sa fie nevoie sa te chinui sa inveti controlarea aparatului.

Arctic EF6100A+
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Design S-Shape, Alb

Modelul are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri si o adancime de 45 de centimetri. Deschiderea hubloului se face la 155 de grade. Greutatea aparatului nu depaseste 55 de kilograme. La spalare, nivelul de zgomot ajunge pana la 60 de decibeli, iar, la centrifugare, aparatul ajunge pana la 76 de decibeli.

Arctic EF6100A+ vedere lateral

Detalii tehnice

Aparatul dispune de incarcare frontala, aceasta fiind varianta cea mai des intalnita pentru masinile de spalat rufele. Tipul sau de afisaj este cel cu LED. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, putand sa spele rufele foarte eficient astfel. De asemenea, capacitatea de incarcare este de sase kilograme, facand modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ sa fie unul potrivit pentru o familie mai mica ori pentru persoanele singure.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta energetica este mereu foarte importanta atunci cand iti cumperi un aparat electrocasnic, iar masinile de spalat rufe nu fac exceptie. In cazul modelului de masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+, consumul este clar mic, facand parte din clasa A+, ceea ce inseamna ca aparatul va inregistra un consum mai redus chiar si decat aparatele din clasa A cu aproximativ 20 de procente.

Dispozitivul are mai multe programe incorporate, precum programul rapid de 30 de minute, programele de clatire, stoarcere si evacuare, programul pentru bumbac, pentru lana, sintetice, delicate, dar chiar si programul pentru spalare manuala. Ca functii speciale, masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ dispune de controlul electronic al balansului, dar si de spalare rapida si de un design de tip S-Shape.

Spalarea rapida inseamna ca poti sa speli rufele din bumbac, care nu sunt foarte murdare, mult mai repede, facandu-le sa fie gata sa fie purtate cat mai curand. Programul pentru sintetice este folosit pentru a spala hainele sintetice, garantandu-si o protectie si o curatare ideala, cu mult mai eficienta, comparativ cu eficienta pe care o inregistreaza aparatul cand sunt spalate rufele mai putin rezistente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest model de masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ este unul perfect pentru orice persoana care nu are foarte multi bani pentru a investi intr-un astfel de aparat, dar, care isi doreste, totusi, un produs bun, de calitate, eficient si rezistent, care sa nu dezamageasca.

9 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+: garantia calitatii

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ - o masina de spalat cu functii moderne, un produs bun, de calitate, eficient si rezistent.

PROS
  • Foarte silentioasa chiar si la stoarcere
  • Capacitate de incarcare buna de 6 kg pentru o masina slim
  • Control electronic al balansului
CONS
  • Functia sintetice permite doar spalarea a trei kg de rufe
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply