Arctic DAPL811AWG

Vi s-a intamplat vreodata sa va fie greu sa intindeti rufele proapat spalate? Sa le uitati sau sa le lasati intentionat in cuva masinii de spalat? Ei bine, chiar daca ati folosit balsam si detergent de buna calitate, sunte siguri ca rezultatele nu au fost cele dorite. In primul rand, rufele capata un miros neplacut din cauza umezelii care patrunde pana in cea mai adanca tesatura. In al doilea rand, rufele se sifoneaza foarte tare, iar cutele sunt foarte greu de indepartat. Drept urmare, investirea intr-un uscator bun este un lucru esential pentru o familie moderna. Si pentru ca vrem sa va ajutam, va recomandam modelul Arctic DAPL811AWG. (vezi disponibilitatea)

Arctic DAPL811AWG

Despre Arctic DAPL811AWG

Din punct de vedere al capacitatii, Arctic DAPL811AWG este unuldestul de generos. El poate usca simultan nu mai putin de 8 kg de rufe. Si totul prin procesul de condensare. Practic, gratie unor curenti de aer cald, rufele puse la uscat sunt invaluite, fara ca tesaturile lor sa fie subtiate sau deteriorate in vreun fel.

Arctic DAPL811AWG
Uscator de rufe Arctic DAPL811AWG, Condensare, 8 kg, 15 programe, Aqua Surf, Clasa B, Alb

Arctic DAPL811AWG inseamna si o multime de programe bune. Mai precis, vorbim despre nu mai putin de 15 astfel de programe, capabile de a trata bine orice tesaturi cu care intra in contact. Printre acestea, amintim un program special pentru lana, ideal pentru tesaturile care intra la apa si se micsoareaza.

Despre Arctic DAPL811AWG

Uscator de rufe Arctic DAPL811AWG – ale un uscator care sa iti faca zilele mai usoare

Citeste si despre Samsung DV90M6200CW

Acest uscator marca Arctic DAPL811AWG este genul de produs care seamana cu o masina de spalat rufe. Insa, el functioneaza exact invers. In loc sa ude hainele pentru a le curata, el le pastreaza prospetimea si igienizare si le usuca. Procesul este simplu. Odata scoase din masina de spalat, rufele sunt luate si asezate in uscator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Din punct de vedere al economisirii, putem spune ca acest model vine cu un dezavantaj. El face parte din clasa B, ceea ce determina un consum mai crescut de energie. Este posibil ca acest lucru sa se cunoasca mai ales toamna sau iarna, cand el este folosit mai intens.

Arctic DAPL811AWG inseamna si capacitatea de a amana pornirea. Astfel, el poate fi cumva programat, astfel incat sa inceapa ciclul de uscare la intervalul dorit de utilizator. Iar acest lucru se poate realiza in 3, 6 sau 9 ore. Important este ca utilizatorul sa se bucure de mai mult timp pentru activitatile sale obisnuite.

Citeste si despre Heinner HCD-V804SB

Si pentru ca un uscator poate fi destulde atractiv pentru cei mici, iar parintii pot fi adesea prinsi cu grijile si treburile lor de oameni mari, uscatorul de rufe Arctic DAPL811AWG aduce si mai mult confort si vine cu functia de tipul Child Lock. Astfel, butoanele dispozitivului sunt blocate, iar copii nu le pot accesa fara supraveghere.

Designul peretilor laterali ai uscatorului prezentat au forma literei S. Expertii o numesc S-Shape. Astfel, acest lucru reduce considerabil vibratiile pentru ca modelul sa fie ceva mai silentios. Acest lucru este avantajos si pentru rufe, deoarece in timpul uscarii acestea nu se deterioreaza sub nicio forma si nici nu ajung sa se scamoseze.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul Arctic DAPL811AWG este pe masura dotarilor pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply