Arctic APLWD85126WST

Arctic APLWD85126WST este o masina de spalat rufe perfecta nevoilor tale. Acest model inglobeaza cele mai noi tehnologii, astfel ca vei scapa de grija hainelor murdare, timpul de uscare va fi unul simtitor mai mic, iar prin controlul de la distanta te vei asigura ca masina de spalat functioneaza fara probleme.(vezi reducerile de AZI)

Arctic APLWD85126WST

Despre Arctic APLWD85126WST

Caracterizata prin design minimalist, robusta dar atent construita, dimensiunile acesteia nu o incadreaza in clasa slim. Cu o adancime de 59 cm, latime de 60 cm si inaltime de 84 cm, acest model nu va ocupa prea mult spatiu din locuinta ta si in plus nu vei mai intinde rufe la uscat prin toata casa, datorita urcatorului de rufe incorporat.

Arctic APLWD85126WST
Masina de spalat rufe cu uscator Arctic APLWD851262WST, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1200 rpm, Clasa B, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Steam Cure, Alb

Arctic APLWD85126WST, dotata cu un motor ultra-silentios Pro Smart Inverter, nivelul de zgomot aproape insesizabil de 57 db la spalare, 74 db la centrifugare si 64 db la uscare, impreuna cu functia Silent Mode ofera posibilitatea de a porni masina de spalat la orice ora din noapte fara a deranja vecinii sau pe cei dragi.

Despre Arctic APLWD85126WST

Arctic APLWD85126WST – scapa de grija uscarii hainelor

Citeste si despre Candy CSWS 586D/5-S

Acest model este o masina de spalat rufe ce te va ajuta foarte mult in timpul sezonului rece. Datorita uscatorului de rufe cu o capacitate de 5 kg si a celor 5 programe de uscare a rufelor pentru bumbac, sintetice, uscare rapida, spalare/uscare si antialergic+, nu vei mai avea grija intervalului lung de uscare a rufelor pe timp de iarna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Arctic APLWD85126WST este o masina de spalat rufe SMART. Datorita tehnologiei Home Whiz, cu conectare prin Bluetooth, vei putea monitoriza si controla de la distanta masina de spalat si mai mult decat atat, prin functia speciala Downloaded Program, poti descarca pana la 5 programe prestabilite, pe care le poti monitoriza si controla accesand telefonul tau intelligent.

Chiar daca are o capacitatea indrazneata de incarcare de 8 kg in modul spalare si 5 kg in modul uscare, prin selectarea functiei de turatie variabila, modelul Arctic APLWD85126WST ofera siguranta tesaturilor cu un consum minim de energie. Aceasta functie te va ajuta sa setezi numarul de rotatii de la minim 400 rot/min pana la maxim 1200 rot/min, in functie de programul de spalare selectat.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Din panoul de control asezat in partea superioara prevazut cu un ecran electronic LCD poti selecta functii precum: amanare pornire, selectare temperatura si numarul de rotatii, nivel de uscare, deasemenea poti si vizualiza etapele procesului de curatare. Cele 15 programe/functii de spalare ce se gasesc cel mai adesea pe masinile de spalat din clasa premium, sunt evidentiate in jurul butonului rotativ, fiind usor de accesat.

Prin selectarea functiei Anti-Crease, la finalul programului, rufele nu vor mai prezenta cute sau urme de sifonare dupa uscare, iar prin functia Eco-Wash, masina de spalat Arctic APLWD85126WST, va asigura curatarea rufelor la temperaturi foarte joase si in acest fel consumul de energie va fi cu pana la 80% mai mic. Copii pot fi atrasi de design-ul panoului de control in timp ce se joaca prin casa nesupravegheati, din grija pentru cei dragi tie, functia Child Lock blocheaza accesul la butoane si functii care pot crea situatii neplacute la accesarea accidentala.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia de ultima generatie ce se gaseste pe modelul Arctic APLWD85126WST , incadreaza masina de spalat in clasa A la spalare, clasa B la uscare si clasa B la centrifugare. Media consumul de apa la un program de spalare este de 47 litri, iar consumul anual ajunge pana aproape de 9400 litri/an.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo