Arctic APL81222XLW3

Legatura dintre amenajarea si confortul locuintei este una foarte puternica si una care aduce in prim plan numeroase elemente la care trebuie sa fiti atenti sau pe care sa le cautati. Unul dintre acestea tine insa si de faptul ca trebuie sa aveti la dispozitie o masina de spalat rufe iar un model Arctic APL81222XLW3 poate fi de multe ori varianta cea mai buna.(ACUM la reducere)

Arctic APL81222XLW3

Despre Arctic APL81222XLW3

O masina de spalat rufe moderna nu doar ca va poate oferi o siguranta in ceea ce priveste partea de confort si de utilizare ci si posibilitetea de a castiga timp pentru voi si familie. Gama moderna insa poate fi asociata foarte usor cu Arctic APL81222XLW3 iar asta fie ca vorbim despre aspect sau despre functionarea efectiva.

Arctic APL81222XLW3
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL81222XLW3, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Usa XL, Alb

Pana la partea de functionare si de utilizare efectiva mai avem de vazut ce inseamna aducerea acestui model Arctic APL81222XLW3 acolo unde trebuie insa toate caracteristicile sunt invelite intr-un pret de achizitie deloc ridicat.

Despre Arctic APL81222XLW3

Un ajutor mic dat de Arctic APL81222XLW3

Citeste si despre Bosch WTW85551BY

Partea de ajutor mic nu se refera la rolul pe care Arctic APL81222XLW3 il poate avea in locuinta voastra sau la compararea utilizarii acestui model cu unul depasit sau cu spalarea manuala. Ajutorul mic se refera strict la ceea ce inseamna designul pe care acest model il are si mai exact la partea de gabarit ce ii permite sa utileze fara probleme chiar si acele apartamente sau locuinte care nu se bucura de o suprafata foarte mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Valoarea spatiului pe care il necesita pentru partea de instalare aceasta masina de spalat rufe este unul de 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si de 59 cm in adancime. La dimensiune se mai pune si ceea ce inseamna spatiul necesar pentru deschiderea si operarea hubloului intrucat este un model cu incarcare frontala iar dimensiunea usii este una XL ceea ce permite o incarcare si operare foarte usoara a masinii.

De la capitolul aspect putem sa trecem fara probleme la aspectul utilizarii iar in urma acestei utilizari in locuinta voastra se poate produce un zgomot maxim de 62dB daca este vorba despre spalare si de maxim 77 dB pentru centrifugare. Zgomotul produs in timpul centrifugarii poate fi legat si de ceea ce inseamna viteza setata iar valoarea maxima pe care o aveti disponibila este una de 1200 rpm.

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Cum functionarea si utilizarea inseamna mai mult partea de programe disponibile si oferite de acest model iar lista este una ce cuprinde pana la 15 programe disponibile. Intre aceste programe vom avea ceea ce inseamna un programe dedicat rufelor delicate, un program pentru spalare manuala sau unul pentru articolele de iarna.

Nu trebuie ignorate nici programele cum ar fi cel antialergic sau cel rapid de 30 minute insa la fel de importante pot fi si functiile precum blocarea accesului la interfata de control sau sistemul de detectie a spumei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Partea de incheiere putem sa o facem aducand in atentie ceea ce rezulta in urma utilizarii si asta nu prin faptul ca veti avea rufe curate, igienizate si uscate ci o eficienta energetica specifica clasei A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply