Arctic AFD8201A+++

Cu totii stim ca este foarte dificila lupta impotriva petelor de pe haine, acestea pot fi foarte greu de indepartat daca nu avem un qjutor potrivit care sa scoata petele din țesături. Daca tu cauti de mult un astfel de ajutor pentru casa ta, dar inca nu ai gasit solutia potrivita, consider ca masina de spălat rufe Arctic AFD8201A+++ (vezi pretul de AZI), este cea mai potrivita alegere pe care o poti face, aceasta face o treaba exceptionala impreuna cu un detergent bun. Numarul mare de programe diferite de spalare iti ofera posibilitatea de a spala o varietate de tipuri de materiale si tesaturi.

Arctic AFD8201A+++

Despre Arctic AFD8201A+++

Designul masinii de spălat rufe Arctic AFD8201A+++ este unul modern, culoarea alba imaculat se potriveste in orice incapere, aducand un plus de lumina si eleganta. In partea frontala se afla hubloul care permite accesul in interiorul tamburului, pe panoul de control se afla un buton rotativ ce iti permite sa alegi programul si functiile dorite de spalare, ecranul cu afisaj LED, indica timpul ramas până la finalizarea complecta a ciclului de spalare precum si numarul de rpm preselectate pentru stoarcere dar si temperatura la care sunt spalate rufele, butonul on/of permite pornirea si oprirea masinii de spalat.

Arctic AFD8201A+++
Masina de spalat rufe Arctic AFD8201A+++, 8 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Sertarul pentru detergent iti permite sa folosesti detergent lichid cat si solid pentru a spala rufele tale intr-un mod cat mai placut, iar daca dorești ca mirosul si textura placuta la atingere sa ramana la hainele tale poti folosi si un balsam pentru rufe.  Dimensiunea masinii de spălat este de ( I x L x A ) 84 x 60 x 55, acum poti stii daca masina se potriveste in locul celei vechi.

Arctic AFD8201A+++

Modul de spălare a masinii Arctic AFD8201A+++

Te bucuri de foarte multe avantaje cu masina de spălat Arctic AFD8201A+++.  Clasa energetică A+++ iti garantează un consum foarte redus al energiei, mult mai redus in comparatie cu clasele energetice A sau A+, intr-un an consumi aproximativ 192 kW/h, astfel ca factura ta la energie v-a fi mai scazuta, astfel poti aduna bani.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Hainele tale v-or fi aproape uscate atunci cand le scoti din tamburul masinii, deoarece in timpul centrifugării, cuva masinii roteste hainele cu o viteza de 1200 prm, astfel ca mare parte din apa absorbiita in tesaturi v-a fo eliberata.

Poti alege unul din cele 18 programe diferite de spălare, poti opta pentru cel mai potrivit nevoilor tale in functie de tipul materialului si specificatiile de pe eticheta acestuia. Ai posibilitatea de a spala lana, bumbac, sintetice, rufe delicate, cuverturi pat, de asemenea poti alege daca vrei ca hainele tale sa beneficieze de un program rapid de spalare care dureaza doar 14 minute fiind potrivit in special pentru rufe care nu prezinta murdarie.

ECO Dose este un dispozitiv care asigura dozarea detergentului lichid din dispencer, oferind spalarii detergentul portionat pe toata durata ciclului de spălare, astfel ca acesta este distribuit uniform si actioneaza mai repede asupra tesaturilor fiind mai delicat cu acestea, astfel ca nu v-ei face risipa de detergent, acesta fiind folosit intr-un mod eficient fara a lasa urme pe hainele tale. ECO Wash este o functie permite spalrea hainelor cu apa rece pentru a reduce consumul de energie cu pana la 80%.

Pretul masinii de spălat Arctic AFD8201A+++ este de aproximativ 1200 lei, un pret potrivit pentru orice categorie de buget, dar si un pret foarte bun in raport cu calitatea acestui produs.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Arctic AFD8201A+++,este o masina de spălat care iti v-a fi de foarte mare ajutor in fiecare zi, aceasta v-a deveni in foarte scurt timp ajutorul indispensabil din casa ta. Nu v-a mai fi nevoie sa te îngrijoreze orice pata pentru ca ai pe cine te baza, ai aliatul perfect impotriva petelor, ai masina de spălat Arctic AFD8201A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply