Whirlpool WWDC 9614 S

Atunci cand vine vorba despre achizitia unei masini de spalat rufe este recomandat ca aceasta sa fie una cat mai moderna, iar un astfel aparat este Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool WWDC 9614 S

Despre Whirlpool WWDC 9614 S

Hubloul pe care il are acest exemplar are un diametru de 45 cm. In ceea ce priveste adancimea sa trebuie spus ca este de 54 cm. In plus, are si o latime de 59.5 cm, iar inaltimea aparatului este de 84 cm. Referitor la greutatea aparatului trebuie spus ca este de 75 Kg. Referitor la culoarea acestui exemplar trebuie spus ca este argintiul.

Whirlpool WWDC 9614 S
Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S, 6th Sense, Motor Inverter, 9 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 RPM, Clasa A, 60 cm, Argintiu

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S are un consum anual de energie de 234 kWh. In program standard, acesta va avea un consum de 6.2 kWh. Despre consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 15200 l. Eficienta energetica a acestuia este de tipul clasei A. Aparatul mai are si un uscator despre care trebuie spus ca prezinta o capacitate de 6 Kg.

Despre Whirlpool WWDC 9614 S

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S – caracteristici privitoare la partea tehnica

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

Acest model de masina de spalat are o incarcare frontala, iar marimea familiei pentru care se potriveste aceasta este de 5 – 6 – 7 membrii. In ceea ce priveste capacitatea pe care o are acest model este de 9 Kg. Este necesar de precizat si faptul ca acest dispozitiv are o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S are un nivel de zgomot la centrifugare de 83 dB. Nivelul de zgomot la spalare al acestuia este de 54 dB. Mai mult decat atat, este important de spus si faptul ca acestui exemplar ii revine un hublou cu o deshidere spre partea stanga. Pe langa aceste caracteristici, mai trebuie precizat si faptul ca are un panou de comanda de tip digital.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S prezinta functiile: Oprire si adaugare, Programare intarziata, Sistem siguranta impotriva copiilor. Functia de siguranta pe care o are acest exemplar este cea de blocare instantanee usa. Tehnologiile care stau la baza acestui model sunt unele care ii confera performanta crescuta acestuia, acestea fiind: Tehnologia 6th Sense Colours, Tehnologia Wool Excellence, Wave Motion, Motor SenseInverter, 6th Sense.

Citeste si despre Whirlpool FWDD1071681WSEU

Referitor la programele de spalare pe care le are acest model trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: rufe delicate, mixt, program rapid, program clatire intensiva, bumbac, precum si pentru sintetice si prespalare. Nelipsite sunt si programele: Colorate, EcoBumbac, Consum redus de energie, Reimprospatare aburi, Wash & dry 45 ‘, Wash & dry 90 ‘. Astfel, numarul programelor de spalare este de 8, iar durata pe care o are un program rapid este de 30 min.

Tehnologia Whirlpool – 6th Sense Colours este tehnologia care sta la baza acestui model, aceasta fiind cea care are grija de rufele dumneavoastra. Astfel, culorile isi vor pastra stralucirea cat mai mul timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9614 S este un produs potrivit pentru locuinta dumneavoastra. Acesta are un pret destul de bun, avand in vedere caracteristicile pe care le pune la dispozitie aparatul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply