Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Ce ar fi daca ar exista o masina care sa spele eficient rufele, indiferent de gradul de murdarie, fiind in acelasi timp si economica? Se poate? Da, se poate si este vorba de masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412. (Doar acum la reducere)

Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Aceasta vine cu un numar de 1400 rpm si dimensiuni bune de 61 x 59,5 x 85 cm. Greutatea acesteia este de 72 de kg, fiind genul de produs care se inscrie in tipare.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412
Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

In plus, designul este clasic, fiind imbracata intr-o carcasa alba. Insa, nu sunt clasice si functiile sale. Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412 are o capacitate buna de 8 kg, fiind mai mare decat media dispozitivelor care se opresc undeva la 7 kg.

Despre Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412 – ingrijire la superlativ pentru hainele tale

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412 nu este o masina de spalat obisnuita, ci este un dispozitiv menit sa ofere rezultate impecabile. Acest lucru este posibil deoarece cei de la Whirlpool au adaugat o tehnologie speciala produsului. Aceasta poarta denumirea de Al Saselea Simt si are rolul de a avea grija de haine, astfel incat tesaturile lor sa nu fie sub nicio forma deteriorate. Astfel, masinii i-a fost acordata clasa A pentru rezultatele de spalare optime, indiferent de tipul de program pentru care opteaza utilizatorul. Si, desigur, clasa A este valabil indiferent de material.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Si daca tot am mentionat clasele de eficienta, trebuie sa precizam faptul ca masina de spalat sta bine la capitolul consum de energie electrica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce duce la economisirea considerabila a acestei resurse atat de importante.

Functia Fresh Care este o optiune importanta pentru utilizator si poate fi activata cand acesta doreste. Insa, conditia esentiala pentru ca aceasta sa functioneze este ca rufele sa fie scoase din masina de spalat la finalul ciclului de spalare. Oricum, expertii nu recomanda ca rufele, indiferent de natura lor, sa fie lasate ude in cuva masinii de spalat. Acestia se pot sifona foarte tare.

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Insa, nu putem trece mai departe fara a mentiona un detaliu important. Masina de spalat simte care sunt dimensiunile exact ala incarcatiroo sale. Astfel, cel de-al saselea simt intra in actiune si seteaza imediat cantitatea necesara de apa, detergent si energie electrica, astfel incat aceasta sa nu consume inutil resurse.

Functia Soft Move are si ea rolul sau. Ea include un cumul de miscari specifice ale tamburului, acestea fiind setate in functie de programul ales. Drept urmare, selectati programul in conformitate cu tesatura, iar masina va folosi functia Soft Move pentru ca aceasta sa fie adaptata perfect acestuia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia inovatoare Clean+ marca Whirlpool este bazata pe un ciclu ce se desfasoara in mai multe faze, avand rolol de a elimina chiar si petele dificile, asa cum sunt cele de grasime sau vin. Iar performantele mentionate sunt obtinute chiar daca este setata o temperatura mai joasa. Pana la urma, acesta este scopul masinilor moderne: sa ofere performante bune, chiar si la temperaturi joase. Drept urmare, pretul este mai marisor decat in cazul altor modele din gama Whirlpool.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply