Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO

Masina de spalat rufe are o utilitate aparte in orice locuinta. Astfel, este necesar ca alegerea acesteia sa se realizeze in functie mai multe criterii dintre care face parte capacitatea sa, precum si alte programe importante pentru spalarea rufelor. Un astfel de model este si Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO.(ACUM la reducere)

Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO

Despre Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO

Este necesar de precizat si faptul ca acest model are o adancime de 64 cm. Despre latimea pe care o prezinta acest model putem spune ca este una potrivita, fiind 59.5 cm. Cat despre inaltimea produsului trebuie precizat faptul ca este de 85 cm. In plus, cantareste si 84 Kg. Despre culoarea pe care o are acesta trebuie spus ca este argintiul. Aceasta culoare este placuta si usor de asortat incaperii.

Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO
Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO, 9 kg, 1200 RPM, Eco Dose, 6 th sense, Zen Tehnology, Clasa A+++, Argintiu

In ceea ce priveste modalitatea de incarcare pe care o are acest model trebuie spus ca este una frontala, ceea ce inseamna ca acesta se poate incarca destul de usor. Deschideti hubloul si puneti rufele in interior cat mai usor.

Despre Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO

Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO – despre partea interna a acestuia

Citeste si despre Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE

Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO are un consum mediu anual de apa de 11500 l. Despre consumul de curent electric putem spune numai lucruri bune. Asta pentru ca acest model este echipat cu clasa de eficienta energetica A+++, aceasta fiind o clasa de eficienta datorita careia consumul de curent electric nu va fi ridicat, ceea ce reprezinta un plus pentru utilizatori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO are o capacitate de incarcare de 9 kg, acest lucru insemnand ca veti putea incarca destul de multe rufe in acesta. In momentrul centrifugarii, acest aparat va avea o viteza de 1200 rpm. Privitor la panoul de comanda de care dispune acest aparat trebuie spus ca este de tip digital. Numarul programelor de spalare ale acestui dispozitiv sunt de 10.

Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO prezinta tehnologiile: 6th Sense si Zen Tehnology. Acestea vor imbunatati performantele produsului, ceea ce inseamna ca rezultatele vor fi unele cat mai bune din acest punct de vedere.

Citeste si despre Heinner HSWM-AD65BL

Eco Dose Detergent este acel program care va va ajuta sa folositi o cantitate potrivita de deteregnt pentru spalarea rufelor indicand cantitatea de care este nevoie. 6 SENSE TECHNOLOGY este tehnologia care include senzori inteligenti care vor adapta resursele conform greutatii si tipului de incarcare. Astfel, pana la 50% veti economisi apa si energie electrica.

Mai mult decat atat, este necesar de precizat si faptul ca acest model este dotat cu ZEN TECHNOLOGY. Acest lucru inseamna ca design-ul pe care il are acesta este unul anti-vibrational, astfel incat sunetul produs sa fie unul cat mai redus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe semi-profesionala Whirlpool Supreme Care AWG 912 S PRO este unul dintre produsele de calitate care sunt de mare ajutor pentu orice locuinta unde se doresc rezultate cat mai bune. Pretul acestui exemplar este usor crescut, insa, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply