Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Spatiul poate fi o problema pentru foarte multi dintre noi si asta mai ales cand vine vorba despre aducerea utilitatii si confortului in acele locuinte mai reduse ca si suprafata. Pentru cei care sunt pusi in fata acestui fapt exista din fericire posibilitati astfel incat sa se bucure de tot ce inseamna un trai fara griji si probleme si o masina de spalat rufe precum Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU poate fi raspunsul la unele dintre problemele lor.(ACUM la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Alegerea unui astfel de model poate fi cu siguranta o usoara provocare pentru unele persoane sau poate fi vorba chiar de solutia salvatoare si asta pentru ca este o masina de spalat rufe slim. Acest aspect tine cu siguranta de design si asta pentru ca veti avea ceea ce inseamna partea de pozitionare si aspect usor minimalist. Pentru a vedea totusi ce inseamna pozitionarea si caracteristica slim a acestui model avem dimensiunea de 837mm pentru inaltime, latimea de 595mm dar si mai ales adancimea de 425mm.

Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU, 6 kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb

Elemente ce pot fi asezate de asemenea in categoria de design a acestui model sunt si cele privind hubloul si deschiderea acestuia spre stanga dar si panoul de control de tip digital. Toate aceste elemente vin insa in sprijinul unei utilizari accesibile, unei utilizari prietenoase si asta chiar daca de regula modele cu incarcare frontala sunt putin mai solicitante in privinta spatiului pentru asezare.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Functii

Citeste si despre Bosch WTH85200BY

Pe latura functiilor sau a caracteristicilor functionale pe care un astfel de model le poate avea putem sa incepem cu faptul ca este un model cu o capacitate de incarcare de pana la 6kg ceea ce este destul de bine si asta de si dimensiunea nu este una foarte mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modul de spalare a intregii cantitati tine si de programele pe care le ofera Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU si intre care se afla cele consacrate dar si unele mai moderne si speciale cum ar fi cel dedicat spalarii rufelor colorate la temperaturi joase sau cel pentru hainutele copiilor si bebelusilor.

In procesul de spalare vor intervenii sau vor putea intervenii si functiile acestui model si avem cea de blocare a accesului la interfata de control dar veti avea si unele tehnologii precum Fresh Care, programul de spalare zilnica sau protectia pentru copii.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

Exista si situatii in care poate spalarea trebuie sa se faca in momente cand linistea este foarte importanta drept urmare poate conta si nivelul de zgomot de maxim 83dB pentru centrifugarea la o viteza de maxim 1000 rpm. Pentru zgomotul aferent procesului de spalare veti avea o valoare de doar 62dB.

Poate fi vorba in alegerea oricarui electrocasnic si de un raport intre ceea ce inseamna pretul de achizitie si calitatea sau eficienta produslui.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru pretul de achizitie lucrurile nu stau foarte rau in sensul ca Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU are un pret destul de accesibil in privinta eficientei avem insa posibilitatea de a ne ajuta de pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++ atat pentru procesul de spalare cat si pentru procesul de centrifugare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply