Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

Rufe murdare sunt prezente in orice locuinta insa tot la fel ar fi cazul sa vorbim si despre prezenta unei masini de spalat rufe in orice locuinta si asta mai ales ca avantajele sunt multiple. Pentru alegerea unui model Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU insa putem sa vorbim despre avantajele obisnuite pe care le ofera o masina de spalat rufe dar poate si despre unele suplimentare.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

O masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU este in primul rand benefica pentru ca va poate ajuta sa castigati foarte mult timp si energie prin comparatie cu spalarea manuala a rufelor. In acelasi timp va poate ajuta sa obtineti rufe curate, igienizate si uscate mult mai repede ceea ce inseamna o economie de timp.

Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU, 6 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Nici in partea de pret de achizitie nu veti avea chiar foarte multe probleme in ceea ce priveste acest model fiind unul acceptabil.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU

O masina de spalat Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU mai prietenoasa

Citeste si despre Arctic APL71222BDW3

Prietenia pe care o ofera Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU utilizatorilor se poate masura si prin faptul ca va ajuta sa faceti economie sau va ajuta sa castigati putin spatiu pentru voi. Faptul ca este o masina de spalat rufe slim inseamna ca poate fi varianta perfecta pentru acele locuinte unde fiecare centimetru din suprafata lor este importanta sau unde nu prea sa pot instala alte modele cu un gabarit mai mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Valoarea exacta a ceea ce inseamna spatiul pe care il ocupa tine de dimensiunea pe care o are aceasta masina de spalat rufe si mai exact de faptul ca masoara in inaltime 83.7 cm, in latime 59.5 cm iar pentru adancime doar 42.5 cm. Faptul ca este totusi un model cu incarcare frontala mai pune ca si conditie pentru partea de instalare si spatiul necesar pentru deschiderea spre stanga a hubloului.

Cum problema spatiului pe care il ocupa a fost atinsa putem trece la alte posibile solicitari pe care le are in schimbul utilizarii sau functionarii. Aceasta lista este data de faptul ca Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU are un consum mediu anual de 8400l si de 153 kWh de energie iar asta duce la pozitionarea sa in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

Dupa ce a fost instalata poate fi pusa foarte usor la treaba si veti putea sa asezati la spalat o cantitate de pana la 6kg de rufe si sa alegeti programul de spalare dorit. Programul disponibile sau posibilitatile de alegere a unui program tin de cele 9 disponibile si unde putem mentiona unele mai speciale precum cel dedicat articolelor sport sau cel Baby Care.

Special la acest model poate fi considerat si faptul ca veti avea un program de spalare rapida de 30 minute si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Poate vreti sa vedeti si alte functii pe care Whirlpool FreshCare+ FWSF61253W EU le ofera si veti avea cea de blocare a accesului la interfata, blocarea instantanee a usii, protectia la supraincalzire, indicatorul timpului programului sau poate tehnologii precum clean+, Fresh Care+, 6th Sense colours sau Soft Move.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply