Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS

Spatiul din locuinte este o problema destul de frecventa, in special atunci cand vine vorba de bai. Nu stim de ce, dar foarte multe locuinte, desi moderne, se confrunta cu spatiu redus, care abia le permite sa integreze o masina de spalat rufe. Astfel, aceasta ajunge sa fie lasata pe hol sau in alte incaperi. Totodata, o alternativa buna, dezolvata de producatori, a fost crearea unor masini de spalat rufe in varinata slim. Adica asa cum este modelul Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS, un model interesant din punct de vedere al atributelor. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS

Aceasta masina de spalat rufe are culoarea alba, ceea ce o face sa se inscrie in tipare. Este o culoare usor de asortat, indiferent de modul in care utilizatorul sau a decis sa decoreze baia. Acelasi lucru este valabil si daca intentionati sa asezati masina in hol sau bucatarie.

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU, 6th Sense Colours, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Dincolo de design, masina vine cu nu mai putin de 1200 de rpm. Aceste rotatii sunt suficiente pentru o buna curatare a rufelor, indiferent ca este vorba de tasaturi mai delicate sau de haine ceva mai rezistente, precum cele din jeansi. Capaciatea masinii de spalat este de 7 kg, fapt care nu poate decat sa-i bucure pe cei care intetioneaza sa o foloseasca in familie.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS – detalii care conteaza

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS este una deosebit de economica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna cel mai redus consum de pe piata. Utilizatorii pot spala lejer, fara ca acest lucru sa se cunoasca in factura lor la energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dotarea al Saselea Simt este deosebit de importanta deoarece are implicatii la toate niveluri. In primul, masina nu consuma mult, asa cum am aratat si in paragraful anterior. In al doilea rand, masina detecteaza incarcatura si dozeaza in conformitate cu aceasta consumul de apa si detergent. Senzorii masinii minitorizeaza in permanenta procesul de spalare, astfel incat lucrurile sa fie tinute sub control.

Functia FreshCare+ este cea care se ocupa de protejarea tesaturilor. Ea genereaza miscari delicate ale tamburului, astfel incat acestea sa nu fie in vreun fel agatate sau scamosate. La toate aceste detalii se adauga faptul ca desi curatarea este delicata, bacteriile sunt omorate in timpul procesului de spalare. Astfel, vorbim de haine perfect igienizate, fara ca utilizatorul sa se preocupe de ruperea acestora.

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

O alta dotare aparte a acesteia este Soft Move, o miscare aparte a tamburului care este activata atunci cand alegeti sa spalati haine sintetice, care se agata usor sau haine din matase. Masina are capacitatea de a detecta singura tipul de tesatura, inca de la inceputul ciclului de spalare. Astfel, prin Soft Move ea ajusteaza viteza, acceleratiile, pauza, dar si rotatiile.

Colours 15 este un program de spalare special care determina o temperatura foarte scazuta, astfel incat culorile sa nu-si piarda stralucirea. Dar spalarea se realizeaza cu acelasi performante ca la 30 sau chiar 40 de grade.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS merita in totalitate investitia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply