Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina de spalat rufele de calitate, cel mai bine este sa-ti indrepti atentia catre compania Whirlpool, aceasta fiind celebra pentru faptul ca este o producatoare de astfel de produse de calitate. Doar o simpla analiza a modelului de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU iti va indica faptul ca, intr-adevar, compania aceasta fabrica doar aparate de calitate.(ACUM la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU este unul de calitate superioara, pe care poti sa-l achizitionezi acum la un pret foarte mic, avand, astfel, motivele principale pentru care sa faci tranzactia.

Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU, 6th Sense, 8 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Aparatul are culoarea alba, inspirand curatenie si un design modern, cu linii atractive, care il fac sa fie usor de remarcat in orice magazin sau locuinta.

Despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Detalii despre Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU

Citeste si despre Samsung DV70M5020IW/LE

Latimea sa este de 595 de milimetri, cu o inaltime de 845 de milimetri si o adancime de 630 de milimetri. Greutatea sa este de 71 de kilograme. Nivelul de zgomot produs la spalare este redus, ajungand doar la 52 de decibeli, iar, la centrifugare, pragul maxim atins este de 79 de decibeli. Aparatul include tehnologia moderna al saselea simt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Consumul mediu anual de apa pe care il inregistreaza masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU este mic, de 11900 de litri, facandu-l un aparat foarte bun pentru oricine isi doreste sa nu cheltuiasca mult la apa, deci, pentru oricine. Modelul se face remarcat si cand vine vorba de consumul de energie electrica, acesta fiind inclus in clasa care indica cea mai mare economie, clasa A+++. In plus, pe langa faptul ca aparatul nu iti incarca tie facturile electrice, avand un consum mic de apa si energie electrica, salvezi si mediul inconjurator.

Incarcarea acestui model de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU se face frontal, iar capacitatea sa de incarcare este de opt kilograme, adica foarte mult, facand aparatul ideal pentru o familie numeroasa inclusiv. Viteza sa centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, o alta caracteristica ce ii ofera modernitate si eficienta. Clasa de eficienta la spalare este A, adica cea mai buna, iar clasa de eficienta la centrifugare este B, adica a doua cea mai buna.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Ca functii speciale, modelul prezentat include setarea temperaturii, selectia numarului de rotatii la centrifugare, setarea temperaturii, functia Clean Plus, dar si temporizarea. La toate acestea se adauga si afisarea informatiilor pe display, sistemul de siguranta impotriva copiilor si programarea intarziata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, alegand modelul de masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG81496WS EU pentru locuinta ta, vei faca, fara indoiala, o investitie cu adevarat reusita si importanta pentru tine si caminul tau, mai ales ca acum poti sa cumperi aparatul la un pret redus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply