Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

V-ati saturat sa asteptati mereu ca rufele de care aveti nevoie sa se usuce? Ba mai mult, acestea va incurca locuinta de cele mai multe ori si acest lucru va dernajeaza? Cum ar fi daca ati apela a un uscator de rufe? Acesta va va ajuta ca rufele sa fie uscate cat mai repede fara sa mai pierdeti timpul asteptand dupa acele rufe pe care le lasati prin locuinta si mai mult va incurca. (Doar acum la reducere)

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

Despre Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

Si pentru a va bucura de rezultate bune, va garantam ca produsul recomandat va va oferi exact ceea ce aveti nevoie. Este vorba despre Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU. Are multe caracteristici bune datorita carora rezultatele vor fi unele cat se poate de bune atunci cand veti avea rufe de uscat. Acestea isi vor pastra materialul cat se poate de bun, fara sa fie deteriorat din vreun motiv anume.

Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU
Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU, Pompa de caldura, 8 kg, Display Digital, Motor Inverter, Clasa A++, Alb

Acest model este de culoare alba, o culoare des intalnita. Despre adancimea pe care o include trebuie spus ca este de 64.9 cm. In plus, latimea produsului este de 59.5 cm. Este un model cu o inaltime potrivita, aceasta fiind de 84.9 cm. Despre greutatea pe care o cantareste trebuie spus ca este de 47.5 Kg.

Despre Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU

Cum functioneaza si ce caracteristici are acest Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU ?

Citeste si despre AEG L6FBG41S

In primul rand, trebuie spus despre acest Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU faptul ca are o incarcare frontala, aceasta fiind usor de utilizat. Pentru ca include un panou de comanda de tip digital, acesta este un produs destul de modern.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Clasa energetica A++ este cea care nu va lasa sa aveti un consum crescut de curent electric, acesta fiind unul cat se poate de redus. Astfel, va veti bucura de rezultate cat mai bune din acest punct de vedere. Astfel ca, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere intrucat acest uscator de rufe nu va consuma mult curent electric. Este de mare utilitate in orice locuinta din acest punct de vedere.

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU prezinta o eficienta energetica la uscare de tipul clasei B. Nu lipseste nici cablul sau, care este de 150 cm.

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

In al doilea rand, o alta caracteristica pe care o are acest uscator de rufe este faptul ca are o capacitate de 8 kg, aceasta fiind una cat se poate de buna. In ceea ce priveste consumul de putere intr-un program standard trebuie spus ca este de 1.87 kWh. Precizam si faptul ca aceasta are un nivel de zgomot de 64 dB, astfel ca ar fi indicat sa il plasati intr-un loc ceva mai indepartat de cel in care stati.

Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU prezinta urmatoarele functii importante: Indicator progres, Indicator rezervor plin, Indicator timp ramas, Functie start intarziat (1-23h). Acestea sunt de mare ajutor pentru ca rufele dumneavoastra sa fie uscate cat mai repede.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscator de rufe Whirlpool FreshCare+ FTM1182YEU este un un produs ce poate sa ofere numeroase beneficii din punct de vedere al trasaturilor pe care le are. Acesta are un pret destul de bun, ceea ce il face demn de a fi achizitionat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply