Whirlpool FDLR 70220 S

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca o masina de spalat obisnuita nu mai este suficienta pentru a satisface nevoile utilizatorului modern, atunci este nevoie de un produs care reuseste sa sparga barierele. Mai precis, recomandam modelul de masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S. (Doar acum la reducere)

Whirlpool FDLR 70220 S

Despre Whirlpool FDLR 70220 S

Aceasta vine cu dimensiuni bune de 52 x 59,5 x 84,5 cm, fiind genul de produs cu incarcare standard frontala. Masina are un numar de 1200 de rpm, ceea ce se dovedeste suficient pentru nevoile utilizatorului obisnuit.

Whirlpool FDLR 70220 S
Whirlpool FDLR 70220 S

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S, 7 kg, 1200 RPM Display Smart, Clasa A+++, Silver

In plus, designul sau este special deoarece ea are culoarea argintie. Aceasta nuanta se asorteaza perfect cu panoul digital care permite preluarea intuitiva a comenzilor.

Despre Whirlpool FDLR 70220 S

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S – detalii privind un produs special

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S inseamna, mai intai de toate, o foarte buna tehnologie „Al saselea simt” care are un dublu rol: pe de-o parte ea detecteaza tipul de tesatura al hainelor, astfel incat sa ofere rezultate de spalare bune, fara a deteriora in vreun fel respectivele articole vestimentare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Apoi, masina are puterea de a detecta incarcatura si de a decide daca programul este potrivit. Ea ajunsteaza resursele reprezentate de timp, energie electrica si detergent, astfel incat proportiile sa fie intotdeauna cele mai bune. Prcatic, masina de spalat rufe este capabila sa desfasoare simultan 3 activitati sa simta sa se adapteze si sa controleze resursele investitite de utilizator.

Clasa de eficienta energetica a modelului prezentat este A+++, de unde rezulta, prin definitie, un consum modest. Astfel, factura la energie electrica este mai usor de achitat. Si apropo de acest lucru, in cazul Whirlpool FDLR 70220 S, spalarea la 15 grade se realizeaza la fel de eficient precum ceva la 40 de grade. Iar consumul este mai mic, desigur. Insa, performantele nu se schimba, chiar daca este vorba de apa rece.

Citeste si despre Hotpoint AQC94F5T/Z1

Tamburul acestui model are o forma speciala, fiind conceput pentru a nu deteriora tesaturile. El executa miscari precise si uniforme si permite o folosirea foarte usoara. Incarcatura maxima permisa de aceasta masina este de 7kg. In acest fel, masina este suficient de incapatoare pentru 3-4 membri ai unei familii.

Nivelul de zgomot al masinii prezentate este unul care se inscrie in tiparele clasice, am putea spune. Mai precis, el poate lua valori intre 59 si 75 db. Desigur, valoarea cea mai mare este atinsa in timpul centrifugarii. Insa, chiar si asa, sunt masini care depasesc lejer 80 de db , lasand impresia ca in incaperea in care se afla tocmai a aterizat un elicopter. Functia de programare intarziata nu lipseste dintre dotarile modelului si este optiunea de top pentru cei ocupati si prinsi cu grijile si activitatile cotidiene.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S este un produs cu un pret potrivit dotarilor care sunt ceva mai speciale. Numai daca ne gandim la tehnologia Al Saselea Simt ne dam seama de acest lucru. Insa, exista pe piata produse mai modeste ca pret care se apropie treptat de performantele Whirlpool, dar care nu o depasesc.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply