Whirlpool AWO/C6314

Atunci cand se doreste a se investi intr-o masina de spalat rufe de calitate, la un pret accesibil si care sa beneficiaza de functii moderne, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 (cel mai bun pret doar aici) va reprezenta de fiecare data o alegere excelenta. De altfel, statisticile au aratat faptul ca intreaga gama de produse electrocasnice Whirlpool se afla in topul preferintelor utilizatorilor. Pe langa faptul ca se produc electrocasnice de calitate, pot fi achizitionate la preturi extrem de avantajoase.

Whirlpool AWO C6314

Despre Whirlpool AWO/C6314

In zilele noastre, o masina de spalat rufe reprezinta o necesitate, mai ales luand in considerare stilul alert de viata pe care il avem cu totii in momentul de fata. Avand in vedere ca acestea se gasesc la preturi diverse, aproape oricine isi poate permite una. Totusi, se pare ca printre cele mai frecvent achizitionate astfel de produse electrocasnice este chiar aceasta masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314. Ce-i drept, pretul este cel ce atrage pentru inceput atentia cumparatorilor, insa functiile si specificatiile pe care le prezinta sunt cu adevarat de o insemnatate extraordinara.

Whirlpool AWO/C6314
Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Pentru inceput, aceasta masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 impresioneaza placut prin designul sau deosebit de atractiv. Este de culoare alba, astfel ca poate fi incadrat cu succes in orice tip de interior, indiferent de stilul pe care il prezinta, intocmai pentru ca se va plia decorului precum un cameleon.

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

De asemenea, dimensiunile sale nici prea mari si nici prea mici ii permit sa fie montat atat in baile de o intindere mai mare, cat si in cele usor reduse. De altfel, aceasta masoara in latime 59.5 cm, in inaltime 84.5 cm, iar in adancime 52 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Totusi, cu adevarat importante sunt specificatiile tehnice ale acestei masini de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314. Aceasta ne impresioneaza placut prin eficienta sa energetica de Clasa A+++, prin capacitatea de incadrare de 6 kg (ceea ce inseamna ca e ideala pentru familiile cu putini membri), precum si viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut. In plus, este si extrem de silentioasa atat in plin proces de spalare, cat si de centrifugare. Mai exact, nivelul zgomotului de centrifugare e de 75 dB, iar a celui de spalare de 59 dB.

Mai mult decat atat, pe langa aceste specificatii moderne, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 ne impresioneaza placut si prin programele de spalare precum: rufe delicate, mixt, clatire + centrifugare, precum si colorate. Impreuna si cu functia ce permite realizarea unui program rapid, in doar 15 minute se inlatura definitiv urmele usoare de murdarie de pe orice tip de material.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314: rezultate exceptionale si economii pe masura

In plus, pe cat este de practica, pe atat este si de economica aceasta masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314. De exemplu, consumul anual de energie e de 127 kW/h, iar consumul mediu anual de apa de 8200 l.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Asadar, pe langa faptul ca este o masina de spalat rufe moderna, de ultima generatie, practica, are un design atractiv si poate fi achizitionata la un pret accesibil tuturor, nici nu consuma foarte mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply