Sharp ESGFB6103W3EE

Ai nevoie de o masina de spalat moderna pentru intreaga familie? Avem o sugestie pentru dumneavoastra. Aceasta este Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE.(cea mai buna oferta AICI)

Sharp ESGFB6103W3EE

Despre Sharp ESGFB6103W3EE

Referitor la dimensiunile sale precizam ca: are un diametru de 44 cm, o adancime de 49.7 cm, o latime de 59.7 cm, dar si o inaltime ce masoara 84.5 cm. Greutatea aparatului este de 60.5 kg. Acest aparat este slim si are o incarcare frontala. In plus, se potriveste pentru cei care au o familie formata din 1-2 membrii. Capacitatwa de incarcare disponibila pentru a spala rufele este de 6 kg. Centrifugarea are o viteza de 1000 rpm. Culoarea exteriorului acestuia este de alba. 

Sharp ESGFB6103W3EE
Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE, 6 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE are un consum anual de energie de 151 kWh. Despre consumul de putere pe care il are acesta trebuie spus ca este de 0.75 kwh intr-un program standard. Consumul mediu anual de apa pe care il are acesta este de 9900 l. Mai mult, acest aparat are drept una dintre caracteristicile principale faptul ca nu consuma mult curent electric. Asta pentru ca detine clasa de eficienta energetica de tip A+++, o clasa care nu consuma mult. In acest fel. Nu veti mai da multi bani pe facturile la curentul electric, aceasta fiind o problema mai ales in cazul in care locuiti cu chirie.

Despre Sharp ESGFB6103W3EE

Pentru cine este indicata Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE si ce trasaturi are?

Citeste si despre Daewoo DWD-8T1227P

Desre procesul de centrifugare, trebuie spus ca cest model are s clasa C, iar la spalare clasa A. Privitor la hubloul acestui model trebuie spus faptul ca are o dimensiune care este de 44 cm. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Incarcarea dispozitivului este frontala, este indicata pentru o familie compusa din 1 – 2 membrii. Capacitatea disponibila a acestuia este de 6 kg, iar ca viteza la centrifugare, cea a acestui model este de 1000 rpm.

Zgomotul centrifugarii este de 77 dB, iar nivelul de zgomot la spalare este de 58 dB. Cuva de care beneficiaza acest model este produsa din polipropilena. Din dotarea sa nu lipseste nici panoul pe care il are despre care trebuie spus ca este de tip digital. 

Citeste si despre AEG L7FEE68S

Privitor la functiile sale, Masina de spalat rufe Sharp ESGFB6103W3EE are urmatoarele functii: Programare intarziata, Selector centrifugare, Indicator ciclu de spalare, buton setare temperatura, buton anti-alergic, sistem de control al stabilitatii. Despre durata pe care o are timerul trebuie spus ca este de 19 h. In plus, despre acest model mai trebuie stiut faptul ca are si functii importante precum cea de blocare acces interfata, dar si un sistem de etanseizare.

Acesta are o tehnologie de tip motor AC. La spalare, acest model include urmatoarele programe: program pentru spalare manuala, rapid, cladire intensiva, sport, usor de calcat, prespalare, camasi, antialergic si multe alte programe. Acestea sunt 15 si se potrivesc de minune pentru orice a spala orice tip de tesatura cu ajuorul lor. Nu va veti mai face griji ca rufele nu sunt spalate cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, aceasta masina de spalat rufe este un model performant din multe puncte de vedere. Pretul pe care il are este unul potrivit, acest exemplar fiind unul care isi merita banii. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply