Samsung WW90J5446EW/LE

In zilele noastre, o masina de spalat rufe nu poate lipsi din locuinta. Aceasta este importanta intrucat ne scuteste de o munca in plus chiar atunci cand avem nevoie de mai mult timp la diapozitie pentru a realiza anumite sarcini. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung WW90J5446EW/LE

Despre Samsung WW90J5446EW/LE

Iar o astfel de masina de spalat rufe care va va placea cu siguranta este si Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE. Este vorba despre o masina de spalat rufe care va va ajuta din numeroase puncte de vedere intrucat nu consuma mult curent electric si este incapatoare. 

Samsung WW90J5446EW/LE
Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE, 9 kg, Clasa A+++, 1400 RPM, Eco Bubble, Digital Inverter, Diamond Drum, 60 cm, Alb

Precizam faptul ca acest model are o adancime care masoara 55 cm, iar latimea este de 60 cm. Inaltimea acestui exemplar este de 85 cm, iar greutatea sa este de 61 kg. Culoarea acestei masini de spalat este albul. 

Despre Samsung WW90J5446EW/LE

Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE – despre partea tehnica a aparatului

Citeste si despre Bosch WAW32640EU

Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE are un consum anual de energie de 130 kWh. De asemenea, despre consumul mediu anual de apa pe care il include acest aparat trebuie specificat faptul ca ajunge la 9400 l. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE nu consuma mult curent electric avand clasa de eficienta energetica de tip A+++. Din punct de vedere al consumului de curent electric, aceasta masina de spalat este exact ce va trebuie intrucat veti economisi cat mai mult consum de curent electric cu ajutorul sau. Astfel, acesta reprezinta un adevarat atu al sau si veti putea econsimi bani pe care sa ii utilizati in alte scopuri. Este o masina de spalat rufe necesara mai ales pentru cei care spala rufe des intrucat consumul poat fi unul ridicat din acest punct de vedere. Insa, cu un astfel de model nu veti avea griji. 

 La centrifugare, clasa pe care o are acest model este de tip A. Incarcarea acesteia se va realiza frontal, aceasta fiind usor de realizat. Din punct de vedere al dimensiunilor sale trebuie spus faptul ca acest model este indicat pentru o familie formata din 3 membrii. Astfel, veti putea spala destul de multe rufe pentru dumneavoastra. Astfel ca, vorbim despre un aparat electrocasnic cu un volum de 9 kg. Ce mai trebuie specificat este faptul ca acest model are si o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm. De asemenea, despre nivelul de zgomot pe care il are aparatul trebuie spus ca este la centrifugare de 74 dB. La spalare, acest nivel de zgomot ajunge la 50 dB.

Citeste si despre Hotpoint RPD 1165 DX EU

Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca acesta include un hublou cu o deschidere spre partea stanga. In ceea ce priveste panoul de comanda al acestuia trebuia precizat faptul ca este de tip digital, un panou de comanda modern.

Functiile pe care le include acest model sunt Final intarziat, StayClean Drawer, Bubble Soak, Eco Bubble, Tambur Diamond, dar si functia de calcare facila. Ca functie de siguranta pe care o are acesta precizam ca include functia de blocare acces interfata, aceasta fiind o functie de mare utilitate. Mai specificam si faptul ca acest exemplar detine si tehnologiile Smart Check, Motor Digital Inverter si Eco Drum Clean. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe de alta parte, in ceea ce priveste programele la spalare pe care le are acesta trebuie spus ca sunt pentru lenjerii, rufe delicate, lana, bumbac, prespalare, spalare delicata, Baby Care, spalare rapida 15 min, program Jeans, sintetice, intensiv, E-Cotton si alte programe destinate spalarii rufelor dumneavoastra. Numarul programelor este de 16. Durata unui program rapid este de 15 min, iar aparatul include si dispenser pentru balsam. Pretul pe care il are Masina de spalat Samsung WW90J5446EW/LE este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply