Samsung WW80J3283KW/LE

Samsung are o multime de sustinatori printre cei care au incercat produsele din gama lor. Si nu, nu ne referim la telefoanele care sunt deja populare, ci si la alte dispozitive precum masinile de spalat. Pentru ca da, masinile de spalat Samsung impresioneaza de-a dreptul prin designul lor cochet, dar si prin functiile pe care le ofera. Iar un exemplu clar in acest sens este chiar masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE.(vezi oferta de AZI)

Samsung WW80J3283KW/LE

Despre Samsung WW80J3283KW/LE

In aceast caz, vorbim de o masina de spalat Samsung de culoare alba. Aceasta are aceeasi nuanta imaculata, precum hainele de a caror curatare se ocupa temeinic. Capacitatea sa este buna si este de 8 kg.

Samsung WW80J3283KW/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Numarul de rotatii este de 1200, ceea ce o face o masina potrivita din acest punct de vedere. Sunt si masini mai generoase din acest punct de vedere, dar ceea ce conteaza cu adevarat nu sunt doar rotatiile, ci si programele in sine. O masina buna este cea care are mereu grija de tesaturi.

Despre Samsung WW80J3283KW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE – o masina care isi incanta utilizatorii cu cele mai bune rezultate

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Eficienta energetica nu este un lucru deloc strain pentru aceasta masina de spalat rufe. Iar asta pentru ca ea face parte din clasa A+++. Acest lucru o situeaza in categoria celor mai economice masini de pe piata, fapt care reprezinta un mare plus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Avand in vedere eficienta enegetica a masinii de spalat rufe, dar si programele bune pe care le are in dotare, v-ati astepta sa coste multe. Ei bine, nu este deloc asa. Vorbim de o masina cat se poate de economica, ce isi face treaba excelent. Masina de spalat rufe Samsung WW80J3283KW/LE merita cu siguranta investitia si nu isi dezamageste utilizatorii.

Tamburul este de tipul Diamond, ceea ce inseamna un design unic, cu o tenta ondulata. De fapt, forma sa se aseamana cu cea a unui diamant. El include orificii de evacuare usoara a apei, fapt care face ca tesaturile rufelor sa fie protejate.

Citeste si despre Indesit IWC 71051 C ECO EU

Volumul mai mic de rufe inseamna economie de resurse, un lucru sustinut de aceasta masina. Astfel, programul Spalare rapida este excelent pentru cei care nu au timp de pierdut. Dincolo de asta, masina inseamna si fluctuatii in cazul caderilor de tensiune, astfel incat aceasta sa nu se defecteze. Va vine sa credeti sau nu, aceste fluctuatii de tensiune sunt foarte daunatoare. El duc la distrugerea motoarelor masinii.

Exista in cazul acestei masini si o functionalitate numita Final intarziat. Aceasta permite o presetre a orei in care sa se incheiere un ciclu de spalare. Practic, aceasta poate fi ajustata si intarziata cu pana la 19 ore. Este un numar suficient de ore, astfel incat rufele respective sa nu stea foarte mult in masina de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina dispune de blocare acces pentru usa frontale. Acesta este de folos celor care au copii mici si care doresc ca acestia sa nu fie tentati sa deschisa cuva masinii in timpul spalarii. Alte programe importante ale acesteia sunt cel pentru lana, bumbac, programul pentru sintetice, sport sau Baby Care. Pretul produsului este bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply