Samsung WW70K5210WW/LE

Sa vorbim despre masina de spalat Samsung WW70K5210WW/LE (acum la cel mai bun pret). Aceasta reprezinta un produs special din gama Samsung, datorita designului sau elegant, dar si atributelor bune care o fac sa curete si igienizeze perfect rufele. Si iata de ce.

Samsung WW70K5210WW/LE

Despre Samsung WW70K5210WW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70K5210WW/LE vine cu un atribut care este destul de rar intalnit in cazul masinilor de spalat: posibilitatea de a adauga rufe, chiar si in timpul ciclului de spalare. Asa ca nu conteaza ca masina de spalat a fost deja pornita. In zilele in care sunteti destul de prinsi cu grijile cotidiene, este destul de probabil sa uitati o camasa, un pulover sau o rochie. Drept urmare, puteti deschide cuva masinii si adauga produsul respectiv, fara niciun fel de probleme.

Samsung WW70K5210WW/LE
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Ca sa intelegeti cum functioneaza aceasta functie, trebuie sa stitica usa poate fi deschisa oricand, atat timp cat temperatura programului de spalare este mai mica de 50 de grade. Un alt atribut special al acestei masini este Eco Bubble este care duce la o curatare buna, indiferent daca este vorba de temperaturi scazute sau ridicate. In felul acesta, detergentul este folosit la capacitate maxima, el fiind facut sa patrunda adanc in tesaturi si sa treaca usor prin materiale, pentru a elimina murdaria.

Samsung WW70K5210WW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70K5210WW/LE – caracterizare

Cei care au folosit deja masina de spalat rufe Samsung WW70K5210WW/LEspun ca acest lucru este si o modalitate de a economisi energie si detergent. Pana la urma, detergentul este destul de costisitor, mai ales daca este vorba de produsele de brand, care isi fac treaba bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In orice caz, cand vine vorba de acest model pe care vi-l prezentam, nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece el face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta este cea mai buna clasa, care duce la optimizare consumului de energie, fiind un lucru care se remarca imediat in facturilele la curent. Astfel, puteti pune ceva deoparate pentru alte investitii importante pe care suntem siguri ca le aveti in plan.

Samsung WW70K5210WW/LE– un model aparte din gama Samsung

Si pentru ca stim cat de dificile pot fi uneori petele, mai ales cand vine vorba de cele de vin, sirop de fructe, rugina, iarba verde, mancare uleioasa si altele asemenea, este timpul sa investiti in aceasta masina de spalat marca Samsung deoarece ea vine cu un program care determina o spalare intensiva. Este vorba de Bubble Soak care duce la inmuiarea buna a hainelor, iar apoi la eliminarea treptata a petelor. Pentru a fisiguri de acest rezultat, puteti apela un detergent special care se ocupa de acest lucru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Motorul masinii de spalat este unul cu invertor digital care asigura o eficienta energetica, dar si un nivel de zgomot mai redus, datorita performantelor sale. Tocmai de aceea, producatorii Samsung WW70K5210WW/LE au inzestrat modelul cu o garantie buna de 10 ani. Alte masini nu depasesc 8 ani. In cazul in care apar erori, masina de spalat le detecteaza singura si trimite un raport catre utilizator. Este vorba de o functie de autodiagnosticare ce se dovedeste extrem de utila.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply