Samsung WW70J3283KW

Fara doar si poate, masina de spalat este inventia ce a simplificat stilul de viata a multor familii si a oferit posibilitatea de a da haine si lenjerii perfect curate si bine intretinute. O investitie de acest fel este facuta nu doar de cei care locuiesc intr-un mediu urban, ci, mai nou, si de cei ce fac parte din mediul rural. Tehnologia a avansat, iar munca fizica a inceput sa devina din ce in ce mai putin necesara. Astfel, masina de spalat Samsung WW70J3283KW (acum la cel mai mic pret) se numara printre cele mai frecvent achizitionate produse electrocasnice din ultimul an.

Samsung WW70J3283KW

Despre Samsung WW70J3283KW

Acest model s-a bucurat de o popularitate atat de mare intr-un timp atat de scurt, intocmai datorita functiilor si specificatiilor pe care le prezinta, alaturi de pretul deosebit de accesibil la care poate fi achizitionat. De altfel, pretul, programele de spalare, functiile si designul acestei masini de spalat au reprezentat cele mai importante aspecte ce au clasat acest produs in topul preferintelor utilizatorilor.

Samsung WW70J3283KW
Masina de spalat Samsung WW70J3283KW, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

Intr-adevar, pe piata, in momentul de fata, sunt foarte multe modele de masini de spalat rufe, insa doar o parte dintre acestea se incadreaza perfect in marea majoritate a cerintelor clientilor. De altfel, Samsung WW70J3283KW pare ca a reusit sa impresioneze pana in prezent cel mai placut; sa vedem si de ce.

Samsung WW70J3283KW

Motivele achizitionarii masinii de spalat Samsung WW70J3283KW

Pentru inceput, designul este cel ce atrage atentia tuturor privitorilor. Cu toate ca nu reprezinta un element definitoriu, se tine intr-o oarecare masura cont de acesta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De regula, aceasta masina de spalat este recomandata in mod deosebit familiilor alcatuite din 3 membri. Acest lucru e datorat de faptul ca intreaga capacitate de incarcare e de 7 kg, astfel ca nu se poate face fata cu brio spalarii articolelor vestimentare ale unei familii foarte numeroase.

Pe partea de specificatii tehnice, foarte important de mentionat sunt viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, nivelul zgomotului de centrifugare de 76 dB, precum si nivelul zgomotului de spalare de 60 dB. Astfel, nu este o masina de spalat absolut silentioasa (pentru ca nici nu ar fi fost posibil), insa nici nu produce foarte mult zgomot astfel incat sa deranjeze din acest punct de vedere.

Samsung WW70J3283KW: spalare rapida si rezultate de exceptie

O mare problema cu care se confrunta cea mai mare parte a persoanelor in procesul de spalare a hainelor tine de faptul ca tesaturile tind sa se prinda de tamburul masinii de spalat, lucru ce nu se intampla si in cazul masinii de spalat Samsung WW70J3283KW. Acest lucru e datorat de faptul ca tamburul Diamond e dotat cu un design usor ondulat ce impiedica prinderea hainelor, astfel evitandu-se posibilitatea de a se rupe.

Programul de spalare rapida reprezinta un alt punct forte. In doar 15 minute, hainele vor fi perfect imaculate. In plus, beneficiaza si de functii de siguranta, mai exact: sistem de detectare spuma si blocare acces interfata.

In ceea ce priveste programele de spalare, important de mentionat sunt: lana, bumbac, prespalare, jeans, sport, centrifugare, baby care, sintetic, precum si culori inchise.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, se poate spune ca masina de spalat Samsung WW70J3283KW este investitia de care orice familie mica are nevoie pentru ca misiunea de curatare rapida si eficienta a hainelor sa devina o activitate mult mai sigura, mai rapida si mai eficienta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply