Samsung WD80J6A10AW/LE

In fiecare locuinta si in viata fiecaruia este nevoie de prezenta unor electrocasnice care sa faca viata mai usoara si care sa sporeasca partea de confort pe care o locuinta o poate avea. In gama de produse ce trebuie sa fie prezente o masina de spalat rufe este prezenta insa puteti sa alegeti la fel de usor si un model precum Samsung WD80J6A10AW/LE.(vezi disponibilitatea)

Samsung WD80J6A10AW/LE

Despre Samsung WD80J6A10AW/LE

Aducerea acestui model poate fi varianta optima si pentru cei care poate au o locuinta putin mai redusa ca si suprafata insa nu doar prezenta poate fi justificata foarte usor ci si pretul de achizitie pe care Samsung WD80J6A10AW/LE il are.

Samsung WD80J6A10AW/LE
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80J6A10AW/LE, 1400 rpm, 8 kg spalare, 5 kg uscare, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Alb

Un model de masina de spalat rufe cu uscator poate fi exact ceea ce cauta foarte multa lume pentru a avea tot ce le trebuie astfel incat rufele sa fie spalate si uscate intr-un timp scurt.

Despre Samsung WD80J6A10AW/LE

2 in 1 cu Samsung WD80J6A10AW/LE

Citeste si despre Indesit BWE 71253X WSSS EU

Alegerea masinii de spalat rufe este necesara cu siguranta dar daca aceasta poate sa aiba si un uscator in cadrul unui model al carui pret poate fi justificat faorte usor inseamna mult mai multe beneficii pentru voi. In cazul unui model Samsung WD80J6A10AW/LE putem sa vorbim despre faptul ca veti avea un electrocasnic ca si pozitionare dar doua electrocasnice ca si utilizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cei care nu au suficient spatiu pentru a aduce atat o masina de spalat rufe cat si un uscator cu siguranta pot sa vada acest model ca si unul avantajos. Revenind la partea de asezare si cat de mult loc are nevoie pentru a fi pozitionat mentionam faptul ca masoara 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si tot 60 cm in adancime iar asta nu este mai mult decat un model obisnuit putem spune.

Este totusi si un model cu incarcare frontala iar atunci cand va fi pozitionat trebuie avut in vedere hubloul si deschiderea acestuia spre stanga. Dimensiunea masinii de spalat poate sa arate intr-o oarecare masura si cat de mult poate sa spele si veti avea capacitatea de incarcare de 8kg iar daca este vorba despre utilizarea uscatorului din cadrul Samsung WD80J6A10AW/LE atunci veti avea o capacitate de 5kg.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Utilizarea inseamna si o atentie acordata rufelor, functiilor sau programelor si veti avea un numar de 14 disponibile pentru spalare. Intre acestea se afla si unele mai speciale si mai moderne precum cel baby care sau cel dedicat imbracamintei outdoor. Pentru partea de economie a timpul veti avea si un program de spalare rapida de doar 15 minute.

Pentru a seta voi insa temperatura sau poate viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm veti avea disponibile 5 trepte pe care sa le folositi. Tot de alegerea acestui model mai putem lega si functii precum Bubble Soak, Semnalizare finalizare program, Semnalizare eroare sau poate blocarea accesului la interfata de control.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa ignoram nici elemente precum tehnologia Eco Bubble, SpeedSpray sau faptul ca Samsung WD80J6A10AW/LE este un model cu o rezistenta ceramica. Un model eficient si modern trebuie sa fie prietenos si din punctul de vedere al consumului de resurse si veti avea o pozitionare in clasa A de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply