Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Locuiti singur sau doar cu un coleg de apartament si nu stiti ce masina de spalat rufe sa alegeti? Noi avem o sugestie pentru dumneavoastra, intrucat veti avea nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate de 6 kg, aceasta fiind potrivita celor care nu spala prea mult. Mai exact, este vorba despre Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W (vezi pretul din promotie).

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Prima caracteristica referitoare la acest model este culoarea sa, despre care trebuie spus ca este albul. Greutatea acestui model este de 55 kg, fiind destul de buna. De asemenea, latimea pe care o include este si ea de 60 cm. Este o masina de spalat rufe inalta, inaltimea sa masurand 85 cm. Adancimea este o alta caracteristica importanta, aceasta fiind de 40 cm.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W
Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

In primul rand, aceast model este slim, tipul sau fiind standard. Se incarca frontal, fiind destul de usoara aceasta modalitate. Este un exemplar potrivit unei familii formata din 2 membrii sau chiar personelor care locuiesc singure, intrucat are o capacitate de incarcare de 6 kg. Aceasta masina de spalat rufe Slim Samsung are o viteza de rotatie de 1200 rpm.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W – trasaturi legate de partea interna

Anual, aceasta masina de spalat rufe consuma 8580 l, fiind un consum potrivit. Tot referitor la consumul anual, insa cel de energie, trebuie spus ca este de 170 kW/h. Drept urmare, clasa de eficienta energetica pe care o are aceasta masina de spalat rufe este A++. Clasa de eficienta energetica la centrifugare a acestui model este B. La spalare, apartine clasei de eficienta energetica A. Despre zgomotul produs de acest model la centrifugare, trebuie spus ca este de 74 dB.

Materialul cuvei acestei masini de spalat rufe este poliplexul. Comenzile date de catre aceasta masina de spalat rufe sunt usor de realizat avand un panou de tip digital.

Filtrul acestei masini de spalat rufe este de tip auto-curatare. De asemenea, are si un selector pentru centrifugare, fiind de mare utilitate. Nu ii lipseste nici functia reset. Demne de luat in calcul sunt si functiile de siguranta: sistemul de detectare pentru spuma, blocarea accesului interfetei, Fuzzy Logic, functia de Autodiagnosticare, dar si protectia pentru supraincalzire. Acest model este dotat cu tehnologiile: Eco Bubble, Diamond Drum si Ceramic Heater.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W – o alegere buna pentru persoanele care spala putin

Tehnologia Eco Bubble functioneaza pe baza unor bule de spuma, care intra in tesaturi pentru a le spala, aceasta fiind o tehnologie buna. Diamond Drum este denumirea tamburului acestei masini de spalat rufe, acesta fiind unul performant, datorita caruia, hainele se vor curata cat mai bine.

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W are programe pentru spalare manuala, lana, bumbac, sport, dar si prespalare. Programarea intarziata, cea pentru sintetice, sar si consumul redus de energie sunt alte programe importante. Treptele de viteza pentru centrifugare sunt 5. De asemenea, programul rapid este si ele necesar in momentele cand sunteti pe graba, acesta fiind de 15 min. Pretul masinii de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply