Miele WWV 980 WPS

O masina de spalat rufe este importanta pentru orice locuinta. Pentru ca rufele sa fie curate si ingrijite in acelasi timp veti avea nevoie de un produs care sa prezinte perfomante din acest punct de vedere. Un model care are astfel de caracteristici este Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS, un model de ultima generatie care va garanta rezultate cat mai bune.(vezi oferta de AZI)

Miele WWV 980 WPS

Despre Miele WWV 980 WPS

Despre clasa de eficienta energetica la centrifugare trebuie stiut faptul ca este clasa A. Interiorul sau are o adancime de 64.3 cm. Latimea sa masoara 59.6 cm, iar inaltimea aparatului este de 85 cm. Că greutate, acesta cantareste 98 kg.

Miele WWV 980 WPS
Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS, 9kg, 1600 rpm, Control M Touch, Wifi Conn@ct, Pwash 2.0, TwinDos XL, SteamCare, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS este un dispozitiv model cu un consum anual de energie de 109 kwh. Consumul sau mediu anual de apa este de 11000 l, acesta fiind corespunzator pentru capacitatea sa.

Despre Miele WWV 980 WPS

Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS – detalii despre exemplar

Citeste si despre Whirlpool FWSG71283WEU

Despre clasa de eficienta energetica de tip A+++ pe care o are acest model putem spune faptul ca o clasa cu un consum redus de curent electric. Este recomandat ca aparatele electrocasnice sa aiba o astfel de clasa de eficienta energetica pentru ca vor avea un consum redus de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Reprezentativ pentru acest model este si tipul incarcarii sale despre care trebuie spus ca se realizeaza frontal. Despre familia pentru care se potriveste dispozitivul trebuie spus ca este indicat sa fie formata din 4-5 membrii. Referitor la capacitatea de incarcare a acesteia trebuie precizat ca este de 9 kg, o incarcatura destul de mare.

Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS are o viteza maxima la centrifugare de 1600 rpm. Aceasta este destul de mare, ceea ce inseamna ca rufele vor fi stoarse cat mai bine. Zgomotul produs in momentul centrifugarii este de 72 dB. Ce la spalare va fi de 46 dB. Se deschide spre dreapta si are un panou tip touchscreen. Exteriorul este alb.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

O functie importanta de mentionat a acestui aparat este iluminarea tip LED, precum si interfata optica. De retinut este faptul ca este un aparat care prezinta siguranta avand functiile waterproof system si blocare acces interfata. Acest mod este unul de ultima generatie intrucat prezinta tehnologiile: Motor ProfiEco, Miele@home, WiFiConn@ct, ShopConn@ct, Compatibil SmartGrid. La spalare, acest model are programe destul de bune, precum: QuickPowerWash, Express 20, Automatic +, Sport/Fitness, Evacuare/Centrifugare, Impermeabilizare, Aer liber, Apretare.

Mai are si programele: Denim, Calcare minima, Delicate, Camasi, Matase, Rufe din lana, Rufe inchisa la culoare, Pantofi sport, Pilote de puf, Perdele, Bumbac igiena, Imporspatare, Finalizare cu aburi, Bumbac Eco, Textile noi. Numarul pe care il au programele este de 26. De asemenea, programul rapid are o durata de 20 min. Despre dispenserele pe care le are acest model trebuie spus ca sunt pentru detergent si balsam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Miele WWV 980 WPS este un model care detine multe caracteristici moderne, astfel incat dumneavoastra sa aveti multe rezultate bune atunci cand veti spala rufele. Pretul pe care il are aceasta masina de spalat rufe este destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply