Miele WDD 031 WPS

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Orice posesor de masina de spalat rufe cauta anumite aspecte la produsul sau care sa-l ajute sa obtina deopotriva haine mai curate, dar si tesaturi pastrate exact asa cum au fost intial. Si nimeni nu vrea sa poarte haine decolorate sau care s-au scamosat din cauza masinii de spalat. Astfel, in acest material, atentia ni se concentreaza asupra unui produs inteligent, foarte atent atunci cand vine vorba de ingrijirea rufelor. Mai precis, este vorba de masina de spalat rufe Miele WDD 031 WPS. Si iata ce ofera ea. (ACUM la reducere)

Miele WDD 031 WPS

Despre Miele WDD 031 WPS

Miele este un producator recunoscut pentru exigenta la care apeleaza atunci cand vine vorba de produsele sale. Iar masina de spalat Miele WDD 031 WPS nu este deloc o exceptie. Astfel, componentele sale sunt unele calitative: incepand cu un motor bun si terminand cu programe adaptate oricaror tipuri de tesaturi.

Miele WDD 031 WPS
Miele WDD 031 WPS

Masina de spalat rufe Miele WDD 031 WPS, 8 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 64 cm, Alb

Din punct de vedere al capacitatii, in cazul modelului Miele WDD 031 WPS vorbim despre nu mai putin de 8 kg, ceea ce o face o masina generoasa. Si apropo de generozitate, masina nu este deloc slim. Ea are o latime de 64 de cm, fiind un pic mai mare decat media masinilor obisnuite pe care le gasiti in magazine. Dincolo de asta, in cazul acestui produs este vorba si de un panou emailat frontal. Acesta are o calitate exemplara, fiind rezistent la zgarieturi. Acelasi lucru il putem spune si despre coroziune.

Despre Miele WDD 031 WPS

Masina de spalat rufe Miele WDD 031 WPS – o masina exact asa cum vrei

Citeste si despre Daewoo DWD-MV1011

Numarul maxim de rotatii la care poate ajunge Miele WDD 031 WPS este de 1400 rpm. Este un numar generos si face din Miele WDD 031 WPS un produs inteligent care poate servi nevoilor unei familii. Culoarea sa este alba, in timp ce designul ramane simplu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere al economisirii, vorbim despre un produs care face parte din clasa A+++. Aceasta nu consuma deloc mult si satisface corespunzator nevoile utilizatorilor sai.

Tamburul acestei masini de spalat este diferit de restul. El are forma unui fagure si confera, astfel, ingrijire speciala tesaturilor, fara a le scamosa sau agata in vreun fel. De asemenea, in cazul acestei masini de spalat vorbim oricum de o atentie sporita pentru tesaturi si datorita modului de miscare a tamburului.

Citeste si despre Candy Bianca BWM 1410PHO7/1-S

Motorul acestei masini din gama Miele a fost testat si este proiectat sa reziste pana la 20 de ani. La fel se intampla si cu restul componentelor in care s-a investit cu incredere. La toate aceste dotari, se adauga si faptul ca Miele WDD 031 WPS are o serie de programe eficiente. Printre ele se remarca un program special pentru camasi care are rolul de a nu le scoate sifonate.

Masina de spalat rufe Miele WDD 031 WPS inseamna si o recunoastere inteligenta a incarcaturii, astfel incat consumul sa fie adaptat conform acesteia. Fara resurse consumate inutil si fara timp pretios risipit de catre cei care aleg aceasta masina de spalat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este unul adaptat dotarilor. Nu este un pret mare, ci unul adaptat dotarilor pe care le include produsul prezentat in acest material.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply