Miele WCE 330 LW

Gasirea unei masini de spalat bune nu este usoara. Tocmai de aceea, pentru a va usura munca, va recomandam un model care merita toti banii: Masina de spalat rufe Miele WCE 330 LW.(vezi oferta de AZI)

Miele WCE 330 LW

Despre Miele WCE 330 LW

Este importanta si adancimea aparatului, iar cei 63.6 cm sunt destul de buni pentru a aseza rufele. Din punct de vedere al latimii, acesta are o dimensiune de 59.6 cm. Inaltimea aparatului este de 85 cm, iar greutatea de 94 kg. Cablul de alimentare este de 2 m.

Miele WCE 330 LW
Masina de spalat rufe Miele WCE 330 LW, 8 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 64 cm, Alb

Aspectul exterior este unul placut, dar si rezistent, asta pentru care prezinta un panou frontal emailat, care se curata usor si nu se zgarie.

Despre Miele WCE 330 LW

Ce trebuie stiut despre Masina de spalat rufe Miele WCE 330 LW ?

Citeste si despre Electrolux EWT1376HGW

Acest produs are un consum anual de energie de 157 kwh. De asemenea, consumul sau de apa ajunge la 9900 l. Masina de spalat rufe Miele WCE 330 LW se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, aceasta contribuind la un consum de energie electrica scazut. Rezultatele se vor vedea la facturi, cand veti da mai putini bani pentru a le achita. La centrifugare, modelul prezinta clasa B, o clasa destul de buna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acest tip de masina de spalat standard dispune de o incarcare frontala, regasit la multe astfel de aparate electrocasnice. Este necesar de precizat faptul ca aceste exemplar este potrivit pentru o familie ce se compune din 5 membrii, astfel ca, este un exemplar destul de incapator. Un astfel de model include o capacitate de încarcare de 8 kg, ceea ce inseamna ca interiorul va permite încarcarea a multor rufe.

In ceea ce priveste viteza maxima la centrifugare trebuie spus ca este de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca rufele vor fi aproape uscate cand le veti scoate din masina de spalat. In plus, despre nivelul de zgomot pe care il emite aparatul la centrifugare trebuie spus ca este de 72 dB. La spalare, vorbim despre un nivel de zgomot de 48 dB. Cu un panou de comanda de tip digital si mecanic, acesta va fi usor de controlat. De asemenea, hubloul se va deschide spre dreapta, ceea ce il face usor de folosit.

Citeste si despre Samsung WW80M644OPW/LE

Siguranta de care da dovadă acesta se bazeaza pe blocarea accesului interfetei. Programele de care dispune acest model la spalare sunt: lana, bumbac, delicate, camasi, Express 20, calcare minima, evacuare/centrifugare, clatire separata/apretare, Impermeabilizare, Aer liber, Culori inchise/Denim, Bumbac Eco. Programele sale sunt de 16, acestea fiind de mare utilitate pentru spălarea rufelor.

Aceasta masina de spalat are un program special pentru spalarea camasilor. Astfel ca, acesta va avea grija ca acestea sa nu se sifoneze, astfel ca dumneavoastra le veti calca mai usor, ceea ce este un mare plus. Despre motorul pe care il are aceasta masina de spalat rufe trebuie precizat faptul ca este unul economic de tip ProfiEco, acesta fiind unul care va ajuta masina sa economiseasca energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Miele WCE 330 LW se prezinta drept un model cu multe beneficii pentru cei care o utilizeaza, avand grija ca rufele sa fie unel intretinute corespunzator, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de numeroase avantaje. Pretul acestui model nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply