Miele TWJ 680 WP

Este important sa aveti mereu rufe uscate si gata sa le purtati pentru serviciu, intalniri de afaceri, iesiri in oras sau alte activitati. Astfel ca, pentru a avea rufe uscate si ingrijite cat mai bine va recomandam Uscator de rufe Miele TWJ 680 WP, un model care nu va va dezamagi.(Doar acum la reducere)

Miele TWJ 680 WP

Despre Miele TWJ 680 WP

Referitor la culoarea sa trebuie spus ca este albul, iar adancimea pe care o are acest model este de 64.3 cm. Este important de spus faptul ca acest produs are o latime si o inaltime de 59.6 cm. Cantareste si o greutate de 60 Kg. Necesar de spus este si faptul ca acesta are un hublou a carui deschidere se realizeaza spre stanga.

Miele TWJ 680 WP
Uscator de rufe Miele TWJ 680 WP, 9 kg, Pompa de caldura, Wifi Conn@ct, SteamFinish, Clasa A+++, Alb

Uscator de rufe Miele TWJ 680 WP este un exemplar de tip standard, iar incarcarea sa se realizeaza prin partea frontala. In ceea ce priveste panoul pe care il are acest uscator trebuie spus ca este unul de tip digital, un panou modern.

Despre Miele TWJ 680 WP

Aflati tot ce trebuie sa stiti despre acest uscator de rufe Miele TWJ 680

Citeste si despre Simbio SBWM78

Nu va faceti griji in ceea ce priveste consumul de curent electric, intrucat nici nu se va simti ca aveti un astfel de porud in locuinta, avand in vedere faptul ca dispune de clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta clasa este una dintre cele mai bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscatorul de rufe Miele TWJ 680 WP include clasa de eficienta A la uscare, aceasta clasa fiind una cu rezultate bune. Cablul pe care il include acest model este de 2 m. Se poate preciza faptul ca acest model este potrivit pentru a usca destul de multe rufe, atat mai mici, cat si mai voluminoase, capacitatea sa fiind de 9 kg. Intr-un program standard, acesta are un consum de putere care este de 1.63 kWh. Ca zgomot, acesta are un nivel emis de 64 dB.

Datorita functiilor pe care le are, acest uscator de rufe va oferi rezulte bune rufelor dumneavoastra. Acestea sunt: Interfata optica, Steam Finish, Indicator „Recipient gol”, Indicator „Filtre curateˮ, Iluminare interioara, Perfect Dry, Start intarziat, FragranceDos, Recipient condens, MultiLingua, Scurgere condens integrata, Inversare inteligenta a tamburului.

Citeste si despre AEG L8FEC68S

Uscator de rufe Miele TWJ 680 WP prezinta 19 programe necesare pentru uscarea rufelor, acestea fiind: Automatic Plus, Bumbac, Calcare minima, Delicate, Camasi, Matase finisare, Lana finisare, Express, Denim, Aer Liber. In plus, si aceste programe vor fi de mare ajutor: Impermeabilizare, Imbracaminte sport, Perne, Uscare cronometrata cu aer rece, Uscare cronometrata cu aer cald, Program pentru cos, Precalcare, Lenjerie de pat, Ingrijire cu aburi. Datorita acestor programe, rufele dumneavoastra vor avea parte si de o ingrijire speciala, nu doar o simpla uscare a acestora.

Tehnologiile pe care are acest acest aparat electrocasnic il fac unul modern cu performante crescute. Acestea sunt: EcoDry, Motor ProfiEco, Miele@home, WiFiConn@ct, MobileControl, Compatibilitate SmartGrid, Tambur cu structura de fagure.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Uscatorul de rufe Miele TWJ 680 WP este un exemplar de calitate si modern avand in vedere specficatiile pe care le are. Rufele dumneavoastra vor avea parte de o ingrijire cat mai buna, la standarde crescute. Pretul acestui model este unul usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply