LG FH4U2VFN3

Nu este intocmai usor sa gasesti o masina de spalat rufe care sa multumeasca din toate punctele de vedere, precum ar fi pretul, designul, capacitatea si functiile de care beneficiaza. Totusi, printre cele mai bine cotate astfel de produse electrocasnice de pe piata se regaseste si masina  de spalat rufe LG FH4U2VFN3 (vezi aici noua promotie). Aceasta este frecvent achizitionata de familiile moderne ce isi doresc sa fie in pas cu noile tehnologii, si care sunt alcatuite din mai multi membri.

LG FH4U2VFN3

Despre LG FH4U2VFN3

Caapcitatea acestei masini de spalat rufe este de 9 kg, astfel ca reuseste cu un succes deplin sa faca fata cu brio chiar si unei familii alcatuite din 6-7 membri. Spalarile sunt dese in astfel de cazuri, iar functionalitatea acesteia nu dezamageste din niciun punct de vedere. Pe cat este de aspectuoasa, pe atat de bine isi duce misiunea la bun sfarsit.

LG FH4U2VFN3
Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3, Direct Drive, Turbowash, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Nu este cel mai nou model de masina de spalat rufe de pe piata si nici printre cele vechi nu se numara, insa se afla in pas cu cerintele de pe piata, iar asta e cel mai important: sa isi multumeasca utilizatorii.

Caracteristicile de baza ale masinii de spalat rufe LG FH4U2VFN3

Aceasta are un design deosebit de atractiv ce va aduce cu certitudine un plus oricarei bai. Are dimensiuni medii, astfel ca poate fi montat atat in spatiile foarte extinse, cat si in cele usor reduse, dar nu foarte mici. Aceasta masoara in latime 60 cm, in inaltime 85 cm, in adancime 56 cm si cantareste 62 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Numeroasele programe de spalare de care beneficiaza garanteaza spalarea rapida si eficienta a oricaror tipuri de haine si nu numai, fara a ataca intr-un fel sau altul calitatea textilelor. Printre cele mai apreciate programe se numara cel Mixt, Bumbac, Silent Wast, Easy Care, Program usor de calcat, Program sport, Program rapid si Culori inchise. Programul rapid, de altfel, dureaza doar 14 minute si este extraordinar de eficient. De altfel, murdariile usoare de pe orice tip de material sunt indepartate cat ai clipi.

Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3: cea mai buna alegere pentru un plus de eficienta

Cu toate acestea, functiile pe care le prezinta fac intr-adevar diferenta intre o masina de spalat rufe oarecare si masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3. Aceasta a reusit sa ii impresioneze placut chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori prin uimitoarele functii Tag On, Smart Diagnosis, Programare intarziata, NFC si Selector centrifugare. Astfel, prin conectarea la smartphone se pot folosi diverse alte programe precum ar fi cele pentru lana sau Baby Care.

In plus, pe langa faptul ca este extrem de eficienta, masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3 este si economica. De exemplu, consumul anual de energie electrica a acesteia este de 152 kW/h, iar consumul mediu anual de apa de 9000 l.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, acest produs electrocasnic ce se mandreste cu o eficienta energetica de Clasa A+++ beneficiaza, in mod cert de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata. Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3 este economica, silentioasa, practica, are un design atractiv si totodata poate fi achizitionata la un pret extrem de accesibil tuturor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo