LG F4J7TY1W

Pretentiile sunt mereu bienvenite, mai ales din partea utilizatorilor atunci cand pornesc in cautarea unei masini de spalat rufe care sa le satisfaca cerintele si dorintele din toate punctele de vedere. De altfel, aceasta trebuie sa isi duca misiunea de indepartare a murdariilor la bun sfarsit, sa aiba un aspect placut, sa poata fi achizitionata la un pret corect si totodata sa garanteze durabilitate. Un bun exemplu in acest sens este chiar masina de spalat rufe LG F4J7TY1W (cea mai noua oferta aici).

LG F4J7TY1W

Despre LG F4J7TY1W

De altfel, intreaga gama de masini de spalat rufe din gama LG a reusit sa impresioneze extrem de placut publicul prin multitudinea de modele noi, moderne si de ultima generatie care prezinta si designuri deosebite.

LG F4J7TY1W
Masina de spalat rufe LG F4J7TY1W, Direct Drive, SpaSteam, Turbowash, Wifi, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A , 60 cm, Alb

Acest dispozitiv electrocasnic este pe cat de atractiv din punct de vedere al aspectului, pe atat de practic si de eficient. In acest caz, producatorul chiar a tinut cont de solicitarile de pe piata si a creat o masina de spalat rufe care sa le satisfaca nevoile chiar si celor mai pretentiosi.

LG F4J7TY1W

Plusurile masinii de spalat rufe LG F4J7TY1W

Un urias plus a acestei masini de spalat rufe LG F4J7TY1W de care multe alte modele de pe piata nu se bucura consta in faptul ca se poate conecta la Wi-Fi. Asadar, cu ajutorul smartphone-ului, se poate control activitatea acesteia, ceea ce e cu adevarat inovativ si mai putin intalnit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Frecvnet este achizitionata de familiile nu prea numeroase, din care fac parte in general aproximativ 4 membri. De fapt, asa este si recomandat, caci capacitatea de incarcare este de 8 kg. Referitor insa la specificatiile tehnice ale masinii de spalat rufe LG F4J7TY1W, important de mentionat sunt uluitoare viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm, insa si de nivelul zgomotului de centrifugare de 73 dB, alaturi de cel de spalare de doar 52 dB. Astfel, este atat de eficienta si totusi atat de silentioasa! Asadar, este ideala si in familiile in care odihna este pusa pe primul plan, mai ales atunci cand unii membrii sunt chiar copii.

Masina de spalat rufe LG F4J7TY1W: o alegere inteligenta pentru cei cu pretentii

Functiile pe care le prezinta reprezinta un alt urias plus. De altfel, printre cele mai moderne si eficiente se numara: Auto Clean, Programare intarziata, Informatii display, Detectare automata a cantitatii, Selector centrifugare si oprire si diagnosticare. Spre deosebire de ulte alte masini de spalat rufe, acesta prezinta si 4 incredibile functii de siguranta: Blocare acces interfata, Autodiagnosticare, Semnalizare finalizare program si Intrerupere program.

Pe partea de tehnologii modenre, pe langa Wi-Fi, important de mentionat sunt 6 Motion, Direct Drive, SpaSteam si TurboWash.

Asadar, aceasta masina de spalat rufe LG F4J7TY1W prezinta mai multe plusuri decat majoritatea altor astfel de produsele electrocasnice. In plus, pentru ca intregul pachet sa fie unul cu adevarat complet, s-a pus foarte mult accent si pe partea de economisire. Mai exact, consumul anual de energie a acesteia e de 117 kW/h, iar consumul mediu anual de apa e de 8900 l.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe LG F4J7TY1W este fara nicio urma de indoiala dispozitivul care merita sa isi aiba locul in locuinta oricarei familii dornice sa investeasca in calitate, aspect si eficienta deplina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo