LG F2J5QN4W

Pentru a fi pe placul tuturor utilizatorilor, o masina de spalat rufe trebuie sa indeplineasca anumite conditii absolut esentiale, printre care se numara: durabilitatea, capacitatea, silentiozitatea si accesibilitatea pretului la care poate fi achizitionata. Se pare ca din multitudinea de astfel de produse electrocasnice de pe piata, masina de spalat rufe LG F2J5QN4W (in promotie doar aici) a reusit sa ii impresioneze placut pe utilizatori datorita functiilor moderne de care beneficiaza.

LG F2J5QN4W

Despre LG F2J5QN4W

Acest produs este absolut exceptional din toate punctele de vedere, intocmai pentru ca satisface dorintele si nevoile fiecaruia. Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W este recomandata in special familiilor ce sunt alcatuite din aproximativ 3 membri, intocmai pentru ca intreaga capacitate de incarcare e de 8 kg.

LG F2J5QN4W
Masina de spalat rufe LG F4J7TY1W, Direct Drive, SpaSteam, Turbowash, Wifi, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A , 60 cm, Alb

Sunt zeci, sute sau chiar mii de modele de masini de spalat rufe pe piata din intreaga lume, insa cele ce fac parte din celebrul brand LG se pare ca sunt cele mai apreciate de utilizatori. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele sunt de inalta calitate, au un design placut si totodata se por achizitiona la preturi accesibile tuturor.

LG F2J5QN4W

Scurta prezentare a masinii de spalat rufe LG F2J5QN4W

Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W de altfel, se numar aprintre favoritele modele ale utilizatorilor. Acest lucru e datorat de faptul ca prezinta un design atractiv, poate fi cumparat la un pret accesibil, iar speicificatiile sunt de prima clasa; astfel, e garantata functionalitatea deplina a produsului pentru o lunga perioada de timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dispozitivul electrocasnic prezinta o eficienta energetica de Clasa A+++, ceea ce e cu adevarat impresionant, avand in vedere cat de accesibil e pretul pentru care poate fi achizitionata. In plus, pe cat e de perfect functionala si practica, pe atat este si de economica. De exemplu, consumul anual de energie e de 117 kW/h, iar consumul mediu anual de apa e de 8900 l.

Pe partea de specificatii ale masinii de spalat rufe LG F2J5QN4W este foarte important de pus accentul pe viteza maxima a centrifugarii de 1400 de rotatii pe minut, nivelul zgomotului de centrifugare de 73 dB, precum si nivelul zgomotului de spalare de 52 dB. Astfel, este un produs electrocasnic foarte practic care e totodata si extrem de silentios.

Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W: super eficienta la pret accesibil

Functiile moderne si extrem de utile de care beneficiaza reprezinta un alt atu de care utilizatorii se declara a fi extrem de incantati, intocmai pentru ca ii ajuta sa aiba rufe spalate mai repede, mai bine si mai eficient. Printre cele mai importante functii se numara: Auto Clean, Programare intarziata, Detectare automata a cantitatii, Selector centrifugare, Informatii display, precum si Oprire si adaugare. Si pe partea functiilor de siguranta s-a pus un accent deosebit de producator, intocmai pentru ca beneficiaza de functia de blocare acces interfata, semnalizare finalizare program, intrerupere program, precum si autodiagnosticare.

Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W s-a facut placut remarcata pe piata si datorita tehnologiilor moderne pe care le prezinta: SpaSteam, TurboWash, Wi-Fi, Direct Drive si 6 Motion.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Acestea fiind spuse, este destul de evident motivul pentru care aceasta masina de spalat rufe LG F2J5QN4W este atat de frecvnet achizitionata si apreciata de utilizatori, avand in vedere ca are un design placut, e economica, beneficiaza de multe functii practice si totodata isi duce cu succes misiunea de spalare la bun sfarsit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo