Indesit IWD 71252 C ECO EU

Intreaga gama de electrocasnice ce fac parte din celebra marca Indesit sunt recunoscute pe piata ca fiind de inalta calitate, aspectuoase si totodata la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Dintre toate modelele de pe piata, in topul preferintelor clientilor se afla masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU, un model ce beneficiaza de un raport calitate – pret excelent.(ACUM la reducere)

Indesit IWD 71252 C ECO EU

Despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Fara dar sau poate, acest electrocasnic este necesar in orice locuinta si pentru orice familie alcatuita din aproximativ 3 membri. Este o masina de spalat rufe confectionata din materiale de inalta caliatte care promit, de altfel, longevitate. Astfel, este o investitie de lunga durata pe care chiar merita sa o faci, mai ales daca iti doresti ca mereu sa ai rufe curate si totodata sa consumi si mai putina energie, apa si detergent.

Indesit IWD 71252 C ECO EU
Masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU, 1200 RPM, 7 Kg, Clasa A++, Alb

Aceasta masina de spalat rufe este ideala pentru familiile care sunt alcatuite dintr-un numar limitat de membri, mai exact 3 la numar. Pe langa faptul ca poate fi achizitionata la un pret accesibil pentru toti, prezinta si o serie de functii, caracteristici si specificatii de inalta clasa.

Despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Super caracteristicile masinii de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU

Citeste si despre Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420

Mai precis, masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU ne impresioneaza placut prin prezenta functiei Eco Time care este cautata in general de majoritatea cumparatorilor. Aceasta, mai exact, poate fi utilizata in orice moment in care se doreste a se spala intr-un timp mult mai scurt decat de obicei, o cantitate mai mica de rufe. De exemplu, se pot spala cu pana la 3 kg de articole vestimentare, intr-un timp cu 30% mai scurt, si utilizand cu pana la 40% mai putina energie electrica si apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Beneficiind tototdata si de functia Energy Saver (Economie de energie), se economiseste cu pana la 70% energie electrica. Acest lucru e datorat strict bunei optimizari a consumului de apa, si a eficientei actiunii mecanice a cosului pentru rufe.

O alta functie extrem de cautata de cumparatori si de care beneficiaza masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU este Delay Timer (sau Temporalizator). Aceasta, mai exact, permite programarea masinii in intervalul orar dorit. Dupa ce este selectat ciclul de spalare potrivit, electrocasnicul va pornit singur, la ora programata.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Astfel, este o masina de spalat rufe deosebit de economica. De alfel, aceasta prezinta un consum anual de energie de 192 kW/h, un consum de putere pentru programul standard de 0.636 kW/h, precum si un consum mediu anual de apa anual de 10623 l.

Pe cat este de economica, pe atat este si de silentioasa. De exemplu, nivelul zgomotului de centrifugare e de 75 dB, iar nivelul zgomotului de spalare de 60 dB. Astfel, in timp ce masina isi face treaba eficient, va puteti odihni fara nicio grija.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU este recunoscuta ca fiind in topul preferintelor clientilor, iar acest lucru este datorat designului atractiv, a functiilor multiple de care beneficiaza, a numeroaselor programe de spalare, de consumul mic, insa si de tehnologiile moderne. Asadar, banii chiar isi merita investitie (de altfel, nici nu sunt multi).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply