Indesit Innex XWDA 751480X

Sa vorbim putin despre procesul de spalare. Cautati ceva cu adevarat eficient? Atunci este clar ca aveti nevoie de un model bun, asa cum este Indesit Innex XWDA 751480X. (vezi oferta de AZI)

Indesit Innex XWDA 751480X

Despre Indesit Innex XWDA 751480X

Aceasta masina de spalat se remarca prin faptul ca ea vine nu singura, ci impreuna cu un uscator de rufe, extrem de apreciat de utilizatorii acestui produs. Dincolo de acest lucru, ea se traduce prin 16 programe foarte bune si 1400 de rotatii pe minut. Asadar, utilizatorii au de a face cu o masina de spalat cu adevarat puternica.

Indesit Innex XWDA 751480X
Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM, 7 kg spalare/ 5kg uscare, Clasa A, 16 Programe, Alb

Aceasta masina de spalat a fost inzestrata cu un atribut special. Ea nu doar curata, ci si usuca rufele. Astfel, dupa ce prima functie si-a incheiat activitatea, poate intra in lucru ce-a de-a doua. Scopul este obtinerea unor haine care sa poata fi deja purtate sau folosite. In plus, indiferent daca este vorba de spalare sau uscare, dispozitivul are mare grija de tesaturi, pentru a nu se deteriora.

Despre Indesit Innex XWDA 751480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X – de 2 x mai eficienta decat restul masinilor de spalat rufe

Citeste si despre Arctic EF5800A+

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X vine cu o serie de programe speciale. Mai precis, este vorba, in primul rand, de Express Wash & Dry care duce la importante economisirii importante de timp, pentru cei care se grabesc foarte tare. Iar ca sa va convingeti de acest lucru, va spunem ca in doar 45 de minute, rufele sunt gata de scos din masina de spalat. Ba mai mult, ele pot fi aranjate in dulap sau chiar puratate, fara a exista riscul aparitiei mucegaiului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Uscarea se realizeaza perfect, chiar daca este vorba de materiale groase, asa cum sunt blugii. Stiti ca acestia pot ramane adesea uzi, daca nu este folosit un program bun care sa se ocupa de acest lucru, din cauza tesaturii groase. Insa masina de spalat nu se rezuma doar la atat. Aceasta include si functia perfecta pentru articolele sport. In aceasta categorie intra adidasii, tenisii sau modelele de trening. Acestea se murdaresc usor si trebuie spalate des.

Masina de spalat este atat de isteata incat detecteaza singura nivelul de murdarie al hainelor, dar si nivelul de uscare necesar pentru rezultate de exceptie. Daca materialul este mai gros, ea vine cu programe bune care ingrijesc tesaturile si care fac ca materialul sa se bucure de rezultate bune de uscare si spalare. In orice caz, produsul este generos, pentru ca beneficiaza de 16 programe de spalare.

Citeste si despre Arctic slim AFD6200A++

Exista si un dezavantaj in cazul acestui produs si anume clasa de eficienta enegetica A. De regula, masinile de spalat fac parte cel putin din clasa A+. Dar in cazul modelului Indesit Innex XWDA 751480X este vorba de uscatorul de rufe care necesita destul de multa energie electrica.

In ceea ce priveste capacitatea modelului, o putem numi cel putin generoasa. Aceasta este de 7 kg in cazul spalarii si 5 kg atunci cand vine vorba de uscare. Asa ca spatiu suficient pentru nevoile utilizatorului exista.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, luand in considerare si pretul bun, masina prezentata este un produs care merita efortul financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo