Indesit EWD 71051 W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca sunteti in cautarea unui produs bun, dar care sa vina si la un pret decent, in categoria masinilor de spalat rufe se remarca modelul marca Indesit. Este vorba, mai bine zis de Indesit EWD 71051 W EU. Acesta masina de spalat are in dotare cateva atribute care o fac o alegere buna, insa, este, in acelasi timp economic si destul de accesibila daca vreti sa salvati bugetul si pentru altceva. De exemplu, poate aveti de investit intr-un produs nou. (vezi disponibilitatea)

Indesit EWD 71051 W EU

Despre Indesit EWD 71051 W EU

Numarul de rotatii al acestei masini este potrivit. Vorbim de 1000, ceea ce inseamna o stoarcere potrivita a rufelor. Totodata, 10000 rpm sunt suficiente pentru a nu deteriora respectivele tesaturi.

Indesit EWD 71051 W EU
Indesit EWD 71051 W EU

Masina de spalat rufe Indesit EWD 71051 W EU, 7 Kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Din punct de vedere al cuvei, va spunem ca aceasta masina este suficient de incapatoare pentru 7 kg de rufe. Acest lucru o face o alegere buna pentru familii, dar si pentru persoanele care locuiesc singure. Si avand in vedere faptul ca aceasta masina de spalat rufe are dimensiuni mai reduse, ea poate fi usor integrata chiar si in baile sau incapereile mai mici.

Despre Indesit EWD 71051 W EU

Masina de spalat rufe Indesit EWD 71051 W EU – genul tau de masina de spalat

Citeste si despre Beko WMY81443STB1

Sa vedem ce altceva aduce aceasta masina de spalat de culoare alba. In pirmul rand, ea este destul de economica. Nu este cea mai economica de pe piata, insa face parte din clasa A+. Acest lucru inseamna un consum potrivit, insa, tehnologia a permis producatorilor sa creeze masini si mai performante din acest punct de vedere. Ele fac parte din clasa A++ sau chiar A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din punct de vedere al programelor, masina de spalat Indesit EWD 71051 W EU putem spune ca este genul de produs care nu va lasa la greu. Astfel, daca aveti rufe mai murdare, care necesita o atentie sporita, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece Indesit isi va afce bien treaba.

Afisajul este unul destul de comun pentru masinile de spalat din ziua de azi. Mai precis, acesta este pe baza de Led. Este un afisaj inteligent care nu consuma mult si care transmite utilizatorului cam toate informatiile de care acesta ar putea avea nevoie. Este vorba de programul pentru care se opteaza, de numarul de minute ramas pana la incheierea ciclului de spalare etc.

Citeste si despre Bosch WAN20261BY

Interesanta este si optiunea Delay Time pe care o are in dotare modelul Indesit EWD 71051 W EU. Astfel, aceasta poate fi programata sa inceapa cu intarziere. In acest fel, utilizatorul poate pregati masina de spalat, incarcand-o cu toate hainele si adaugand detergent si balsam, insa, ciclul de spalare poate incpee mai tarziu. Poate fi vorba de o amanare de pana la cateva ore.

Dincolo de asta, masina contine si functie de blocare automata, pentru a nu fi accesata de catre copii, fara acordul parintilor lor. Scopul este de a reduce incidentele neplacute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, in cazul masinii de spalat rufe Indesit EWD 71051 W EU vorbim de un pret modest. Acest lucru reprezinta un real avantaj pentru utlizator, asa cum a fost precizat de la incepul acestei recenzii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply