Indesit BTW D61053 EU

Pentru a fi multumiti pe deplin atunci cand vine vorba de spalatul rufelor este indicat sa alegeti cu mare atentie masina de spalat rufe. Pentru a va bucura de avantaje din acest punct de vedere o solutie buna este Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU.(vezi oferta de AZI)

Indesit BTW D61053 EU

Despre Indesit BTW D61053 EU

Avand in vedere faptul ca acest model are o latime de 40 cm, putem spune ca vorbim despre un model care isi va gasi cu usurinta un loc in spatiul de acasa. Adancimea de care beneficiaza acesta este de 60 cm, iar inaltimea masoara ceva mai mult, aceasta fiind de 90 cm. Este necesar de precizat si faptul ca acest model are o greutate de 57 Kg. Despre acest model mai trebuie spus ca este de culoare alba, o culoare care il va face un aparat ce se va asorta destul de usor in incaperea unde va fi asezat.

Indesit BTW D61053 EU
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU, 6 kg, 1000 RPM, Display electronic, Clasa A+++, Alb

Procesul de spalare al modelului va fi unul eficientizat avand in vedere ca acesta are clasa de efcienta A.

Despre Indesit BTW D61053 EU

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU – un model economic si incapator

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU are un consum anual de energie de 153 kWh. Clasa energetica de care dispune acest model din gama Indesit este A+++. Aceasta este una dintre cele mai performante clase de eficienta energetica, ceea ce inseamna ca veti putea sa va bucurati de un consum cat se poate de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU prezinta o incarcare verticala, cea ce inseamna ca va fi usor sa o incarcati cu rufe. Referitor la marimea familiei pentru care este recomandata, aceasta trebuie sa fie din 3 membrii formata. Mai mult decat atat, este necesar de specificat si faptul ca aparatul are o capacitate de 6 Kg, aceasta fiind o capacitate destul de mare.

Referitor la viteza de la centrifugare pe care o are Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU aparat trebuie spus ca este de 1000 rpm, iar zgomotul produs in momentul centrifugarii este de 77 dB. Despre cel care apare la spalare este necesar de precizat faptul ca este de 60 dB. Se va deschide spre partea superioara, iar panoul de comanda al sau este unul de tip digital.

Citeste si despre Beko WKY71033PTLYB3

Functiile cu care este echipat acesta sunt: Optiune pentru terminare intarziata, Energy Saver, Turn & Wash, precum si Optiune spalare/ clatire intensiva, acestea fiind neceare pentru ca rezultatele sa fie unele cat mai bune.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU incorporeaza programele la spalare: Rufe delicate, Matase, Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Prespalare, Program extra-clatire, Colorate, EcoBumbac, Bumbac 30°, Delicate 30,° Sintetice 30, Lana 20°, Colorate 40°. Acesta are si optiunea Energy Saver, care poate asigura performante destul de bune in vederea optimizarii consumului de apa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61053 EU este un aparat electrocasnic ce merita cumparat atunci cand vine vorba de achizitia unui model performant pentru spalarea rufelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply